From yestarday

Halli hallå bloggis.
Igår på morgonen hade jag körlektion numero 1. Jag var hur nervös som helst när jag satt och väntade på att Martina min körlärare skulle komma och hämta mig. Men jag hade inte behövt vara så nervös för hon var jätteduktig, lugn och bra, jag trivdes att köra med henne. Fick krypköra, göra upp och nerväxlingar, backa runt hörn och sen starta i backe. Det gick jättebra och jag hade verkligen kul. Längtar till nästa lektion ;)
Efter skolan så hjälpte jag, David, Nicke och Jesper Ellen att flytta. Det var tråkigt i början men kul i slutet haha. När vi fått in alla Ellens saker i hennes nya lägenhet åt vi McDonald's. Fett.

Idag har skolan varit SJUKT seg. Trodde aldrig att dagen skulle ta slut, men som tur var gjorde den det. Träffade David efter skolan och tränade. Vid klockan 7 tränade jag bowling med pappi och idag gick det hur bra som helst.

Sex and the city nu och sen sova. Sovmorgon imorgon. Yay!

my sistah and moi

Har precis tittat på tisdagens episod (haha foki...) av Fångarna på fortet. Visst är vi snygga? Nä.
Nu ska jag sova. Om jag kan det vill säga.

Är verkligen nervös

Erika är äntligen hemma igen! Hon har bott inne i stan hos Adam i en vecka, eftersom hon börjar på universitetet nu och det har varit kick-off varje dag hela veckan. Jag har saknat henne! Har bakat och pratat med henne och snart ska vi måla naglarna tillsammans har jag bestämt åt oss ;)

Är sjukt nervös btw. Ska köra min första körlektion vid 7 på morgonen innan skolan. Är lite orolig för att det kommer vara mycket trafik vid typ tjugo i åtta när alla ska till skolan och jobbet och så, men det går säkert bra. 
Vi ska testa studentmössor imorgon också, det känns stort!  Och efter skolan ska jag hjälpa Ellen att flytta. Äntligen ska hon flytta från Gemla... Haha. Jag skämtar. Typ ;)

Söndag

Omg. Jag och David har sprungit 45 minuter på löpband idag, and I'm so proud of it!! Haha, men allvarligt det gick kalas. Efteråt kände vi att vi var värda en liten, liten Subway, så på vägen hem köpte vi med oss det. Sitter nu mätt och go och glad i hågen och väntar på att duschen ska bli ledig, sen ska vi träffa Ellen och Nicke :)

28 augusti

Är hemma hos David nu, han ligger och sover och jag sitter här och glor. Tanken var att jag skulle göra teorifrågorna på vaxjonya igen, men det gick inte så bra så jag fick sluta.
Vi gick upp vid 8 idag, sen körde jag in till Idrottskliniken för att gymma. Det gick kalas både med träningen och körningen så nu har jag happy Malin, hihi.

Vill att David ska vakna så att vi kan göra köttfärsbaguetter. Är skithungrig... 

Jag älskar dig

Äntligen fredag!!

Sitter i skolan med Elin. Vi har beslagtagit varsinn dator och sitter inne på Växjö Nyas sida och gör teorifrågor. Det går sådär, har fått massa fel nu, så jag tappar lite motivation... 
Elin ska snart ner till Växjö Nya och göra riksettan, så jag går till mamma och pluggar med körteori. Vid tre ungefär ska jag möta David, sen åker vi till idrottskliniken och tränar och sen hem för massa fredagsmys! Man måste ju bara älska helgerna!

Skolfoto

Idag tog jag mitt sista skolfoto E-V-E-R. Det känns faktiskt ganska konstigt. Stort. Jag börjar bli stor! Och när man är stor och går i trean får man äran att spexa till klassfotot lite. Min klass var undersköterskor, de flesta i alla fall, sen hade vi några rullstollstanter och en blöjtant. Vi hade klackskor och smycken på oss, pratade i mobil och höll för näsan osv, vilket skulle föreställa saker man inte får göra inom vården. Fyndigt? Tja, lite.

David har precis åkt hem, så nu tänkte jag sätta mig ner och plugga körteori. Nu jävlar!

Skolstart

Idag började skolan igen och fy fan vad det var tråkigt att vara tillbaka! Efter en halvtimme längtade jag redan hem och trodde jag skulle dö. Det känns inte som det har varit sommarlov, när vi gick i korridorerna kändes det som om man hade gått där i flera veckor redan. Härligt! Men fan, nu är det slutspurten, om ungefär 10 månader så står vi där i våra mössor och har tagit studenten. Så det är bara att bita ihop. 

Efter skolan träffade jag David och vi gick och tränade på idrottskliniken. Vi gick på ett nytt pass som heter Power Fit. Jobbigt och helt okej kul. 
Har bowlat idag också OCH övningskört. Det gick kalas!

Nu - Sex and the City!

Börjar om från början

Ingen blogg på ett halvår ungefär. Därför tänkte jag att en ny blogg är en bra nystart. Så välkommen till min nya blogg! 

MTEF står för Malin Therese Eleonore Femzén. Got it?

RSS 2.0