Nyår!

Nyårsaftonen firar jag hemma med min fina släkt, börjar jobba halv åtta imorgon. Men inte gör det något! :)

Vi har tre-rätters middag ikväll, har redan slängt i oss förrätt och huvudrätt. Förrätt - hummer med parmesan, huvudrätt - röding med potatismos. Mums! Vi har även köpt 22 trisslotter som vi ska skrapa ikväll, hoppas på storvinst ;)


Sequence

Har spelat Sequence hela kvällen nu med mamma, pappa, Erika, Hanna och Mike. Pappa och jag vann 5 gånger av 8. Tror minsann att vi var bäst :) haha! Skitroligt spel :D


Men oj

Ojdå, nu var det visst några dagar sen jag bloggade. Vad hände?! Hehe anyhow, sen sist har morfar åkt och blivit utbytt mot morbror Michael med frugan Hanna och kusinerna Moa och Tom. Supermysigt! :) Jag har också börjat på mitt vikariat på Åbovägen, har nu jobb på schema ända fram till 31 augusti. Hur skönt? SKÖÖÖÖÖNT!! 

Idag har jag jobbat 8-12, sen åkte jag hem och efter en stund åkte jag in till stan med mamma, Hanna, Erika och Moa och handlade inför nyårsmiddagen imorgon. När vi var klara åkte vi ner till bowlinghallen och mötte upp pappa, Mike och Tom och sen spelade vi bowling i en timme :) Nu har vi precis ätit indisk mat, haft "mini-julaton" och nu ska vi spela spel. Hur mysigt som helst!

Oleo

Vilken kväll det var igår! Hade ännu en awesome utgång med bra vänner! Vilken tur att jag har er :)

Jag och Sara sov hos Sandra efter Oleo igår och vi gick upp halv nio idag för att åka till Samarkand och gå på mellandagarean. Var död. Nästan i alla fall. Orkade inte titta så mycket, men köpte en svart kofta, mascara och tabletter som ska göra håret starkare. Åkte hem till David sen och sov lite, sen åkte vi hem till mig och tränade lite på Gemlas goa gym ;)

En bild på mig och Sandra från igår! :) väntar spänt på att vimmelbilderna ska komma upp haha


Några bilder från vårt julfirande

Här är några bildern från igår. Glömmer som vanligt bort att kameran finns, så det blev bara några bilder. Hade i alla fall en SUPERMYSIG julafton, god mat, massa godis och jag fick så fina julklappar. Hoppas alla andra hade det lika bra som mig! 

Vid två ska jag åka in till Sandra, sen ikväll ska vi till Sara på förfest och efter det blir det Oleo!


Till dig farmor! Och till dig farfar, saknar er!

God jul på er alla!

Jag vill önska er alla en riktigt god och mysig jul. Hoppas eran dag blir supermysig. Det kommer vi ha här hemma. Julbordet förbereds för fullt nere i köket, julmusik strömar ur högtalarna och alla är på topp! Kommer bli en världsbra dag! :)

Erika och jag var ju som sagt på julgympa idag. Det gick bra och det var så skönt att svettas lite. Extra plats för julmaten, jag gillar!!



Åter igen - GOD JUL!

Uppesittarkväll

Jag och Erika ska gå och lägga oss nu, vi är trötta efter dagens alla äventyr. Vi ger upp uppesittarkvällen nu ;) Alla Bingo-spelen är ju spelde och vi har hunnit med allt gott, så det gör inget haha.

Erika har fixat och donat och gjort en liten god "jultalrik". Skinksmörgås, mini-fetaostpajer, ost och skinkmuffins, knäcke med saffransirap och tunnskivat äpple.

Söt syster!!

Äggtoddy :)

Imorgon är det JULAFTON!! :D 
På morgonen ska jag och Erika träffa vår kusin Jimme med fru Lina och gå på julgympa på Friskis. Kl 10.00 ska vi infinna oss där.
Natti!

Ullared och spinning

Idag var ju som sagt jag, Erika, mamma och mormor i Ullared. Vi har hört att det inte ska vara så mycket folk dagen innan jul, men det var det såklart detta året... Men det gick bra ändå! Hittade lite kläder, en ny jacka, lite julklappar och småplock som "man alltid behöver" hehe ;)

När vi kom hem till Gemla drack jag och Erika en  varsin smoothie och sen åkte vi in till stan och gick på ett GRISIGT spinningpass. Höll serisöst på att dö... Men det var skönt efteråt, när jag fick duscha! Hihi :)

Nu har vi uppesittarkväll i familjen Femzéns hus. MYSIGT

Det var lång kö när vi skulle betala och gå ut, så jag roade mig med att ta egobilder... hihi



Älskar julen!

Åh allt är så mysigt just nu! Jag har jobbat min sista dag nu innan jul, är ledig fram till den 28onde! Erika och jag har klätt granen och lagt paket under den, klappat och klart som jag så fyndigt sa när vi var färdiga ;) Morfar är här, mormor är här. Julgodiset är bakat och skinkan är i ugnen. Nu är vi redo för julafton!! :D

Imorgon åker jag, mamma, Erika och mormor till Ullared och shoppar. Lite fler julklappar ska jag fixa ;) På kvällen blir det mys och uppesittarkväll, åh. KÄRLEK!


Busigt!

Jag är så glad! Nu ikväll har jag och David bokat tågbiljetter för en weekend i Stockholm i januari och så har vi bokat flygbiljetter till London i februari. Äntligen ska jag få häsla på min söta lilla Martina! TAGG!!! Alltså, jag är helt amazed över att våra flygbiljetter endast kostade 483 kr tur/retur per person. Helt otroligt! Gud så glad jag är just nu. Ska bara ta semester två dagar nu, så jag kan åka till London haha! ;D

Annars idag... Har shoppat lite med David, Josse och Nicke (som är hemma från Norge)! Druckit kaffe och spelat Skip-Bo. Kört David till jobbet. Köpt gymkort på Gemlas gym åt mig och David så att vi ska kötta och bli biffar! Har också bakat lite julgodis med systra mi och MORFAR har kommit! Vilken himla bra dag det blev endå hihi ;)

Erika gjorde mini-pepparkakshus som vi ska dekorera glas med nu i jul. Hur söta som helst! :)

Min vanliga tur

Jag fick inte lämna blod idag. Nähä. Jag måste få svar på proverna jag tog hos läkaren för två veckor sen och efter det kanske jag få lämna. Det beror på vad svaren säger. Jaha typ... Läkaren ska ringa mig idag angående svaren, kunde han inte gjort det igår istället så jag slapp åka till stan i onödan liksom. Men nej... Fick en ny tid på tisdag, får se hur det går.

Så... Vad gör jag nu, i stan? Helt själv?


21 december

Idag gick jag och Erika upp vid halv 8. Vi har bakat lite julgodis nu på morgonen, jag gjorde mina underbart goda mandelmassa-godisar och Erika gjorde pepparkaksfudge, mumma! :D Nu är vi påväg till stan, jag ska lämna blod och Erika ska träna.

Ikväll kommer morfar, yay! Har saknat honom!!


Tråkigt...

Alltså jag hatar att vara ledig när man ändå inte har något att göra! Fan liksom.. Ingen som kunde vara med mig idag, David jobbar, Bajjen jobbar, Sara var lite krasslig, Sandra går i skolan och... DÄR tog min lista på vänner slut typ. Kul.. 

Aja. Jag fick i alla fall vara en liten stund med David idag. Han började jobba kl 14, så då körde jag honom till jobbet. Sen var jag uppe hos mamma en stund och efter det åkte jag till MAXI och handlade jordnötssmör och blockchoklad så jag kunde baka Davids snickerskakor. Och det var precis det jag gjorde när jag kom hem. Och sen dess? NADA, blöööööö



Bilder från Rostock, Tyskland


Obligatoriska hoppbilder!

Världens bästa syster und moi!
x2


Jag testade en sån här banan och Erika tog annanas. Blö. INTE goda, tyvärr. De såg ju så spännande ut :(

Här poserar pappa, Erika och jag med varsinn bratwurst. Man måste ju testa när man är i bratwurst-landet Tyskland liksom. Helt okej korv... Haha :)


Fina syster, mamma och pappa. Här dricker vi glüwein, tyskarnas motsvarighet till glögg! :)

Plockgodis! Roligt att se att alla var helt till sig över detta, det är väl bara Sverige som har lösviktsgodis? Aja, i alla fall, det kostade 17 kronor hektot. Dyrt...



Vårt hotell! Awesomeness! Var hur fint som helst, plus att det låg mitt i julmarknaden. Kunde inte bli bättre!


Denna skylten fanns vid hissarna på vårt hotell. Den tyckte jag var rolig.. Fattade inte först, trög som man är...


Hemma!

Nu är vi hemma i Gemla igen. Har haft en superbra, mysig och trevlig helg i Rostock med världens bästa familj! Blir bara ett snabbt inlägg, för nu ska jag sova. Jobbar 7-14 imorgon! Lägger upp bilder en annan dag! :)

TYSKLAND!

Alltså, ser ni vad klockan är?! Den är tre, TRE mitt i natten och jag har stigit upp. Jag + la familia åker nämligen till Tyskland idag, vi ska till Rostock på julmarknad, vi ska bo på hotell och äta god frukost och bara ha det hur mysigt som helst. Bussen går från Växjö station klockan 4, så vi åker snart in till stan... :)

Kom hem igår (för några timmar sen alltså) med tio i tio bussen. Varute och åt med ettan-gänget från jobbet. Vi var på Akropolis och åt, det var supertrevligt! :) Innan vi avslutade kvällen gick vi till Harrys och gjorde musik-quiz. Såg min gamla engelskalärare där btw. Han hade typ alltid musik-quiz med oss (nästan i alla fall hehe). Aja, ännu en supermysig kväll med härliga kollegor!

Här är en bild från Rostock julmarknad. Det ser ju lovande ut! Jag återkommer om hur hög mysfaktorn var/är! ;)

Onsdag :)

Idag har jag jobbat 7-15. När jag slutade hämtade David och hans mamma mig i Davids nyköpta bil :) Han har köpt den så han kan övningsköra och skaffa körkort snart! Hihi, vi åkte hem till honom ett slag och sen fick jag köra pärlan som var så lättkörd och fin ;) David bjöd mig på koh thai sen och efter det körde vi hem till mig och mös med godis i soffan. Hann även med en liten kvällspromenad! :)

Nu ska vi sova, imorn blir det jobb och på kvällen ut och äta med några arbetskamrater, kommer bli nice! :D


Min b-day!

Och så blev jag 19 år. Känns precis som igår, när jag var 18! Hehe ;)

I alla fall, vi var ju på movie-night igår (eller tja det var ju idag, men känns som igår...) Det var mysigt, precis som de andra gångerna jag har gått. Vi fick se New Years Eve, Mästerkatten i stövlar och En gång i Phuket. Tyckte alla filmerna var bra och roliga, men New years eve var så rolig att jag nästan dog haha. Mihih. Bion slutade tjugo i sju, så jag körde David hem och sen drack jag lite kaffe och körde till jobbet. Fick jobba till halv två istället för 12, så när jag slutade var jag helt S-L-U-T, hade inte sovit på 30 timmar liksom... Sov två timmar och sen åkte jag hem och blev firad av mor, far, mormor, Adam, Erika och David. Åt varm smörgåstårta. Kakor och bullar. Marängswiss. Mmmm! Fick fina presenter också, ljuslyktor som jag önskat mig, äntligen mina fina skor (!!) halsband, ny bowlingväska, träningskort i bowlinghallen och lite till. Är helnöjd med min dag! :)

Nu - däcka hårt i sängen innan det är dags för jobb klockan SJU imorgon. Är så otaggad att jag nästan dör. Kräks.

Bästa kollegorna ;)

Är på jobbet och telefonen ringer. Daniel ringer från en annan enhet och säger att de behöver hjälp med en sak och att både jag och Ulle ska komma ner. Vi går ner och så säger de: vi behöver hjälp med att äta upp dessa!

De har gjort pannkakor med vaniljgrädde och sylt till sina brukare OCH till oss! Har sagt det förut och säger det igen, jag har så himla bra kollegor!! :) hihi


12 december

Nu har jag precis duschat, ska äta lite lunch om en stund också. Sen ska jag köra till jobbet, jobbar 14-21.30 idag. När jag slutat jobba åker jag ner till stan, blir nog att jag tar mig till mormor en stund och vilar ögonen lite, för vid kl 23.59 börjar Lucia movie-night! Det håller på hela natten fram till klockan 7 ungefär. Jobbar 8-12.15 efter det och sen hem och sova innan det är dags att fira mig!

Jo, jag fyller ju år imorgon liksom. Hur nice? Nice.
Kommer bli två bra dagar, men jag kommer vara så trött efterråt ;)

Titta vad jag hittade Lisa!

Fina vi är... hihi



En liten tomte :)

Erika kom på en ide innan om att göra en tomte av granris. Så vi gick på en promenad till elljusspåret och plockade lite, och titta så söt den blev! :) Den passar så fint på vår trappa!


Tredje advent



Så... Tredje advent idag men det skulle lika gärna kunna vara mitten av oktober. Det regnar och blåser. Vart tog snön vägen liksom?

Erika har stängt in sig på sitt rum och lyssnar på julmusik. Hon sa till mig att jag absolut inte fick gå in till henne för hon slår in mina födelsedagspresenter. Jag är inte alls nyfiken. Nejdå. Aja, idag ska jag städa mitt rum eftersom det ser förjävligt ut. Hade också planerat att slå in lite julklappar, kanske julpynta lite... Peo, Nina, mormor och Jonna ska komma och fika också. 


Full rulle igen

Haft fullt upp igår och idag.

På kvällen igår häntade jag upp min kusin Jonna vid tåget i Alvetsa, sen åkte vi hem och åt, tittade på film, pratade massor och hade det mysigt. Idag gick vi upp vid tio-tiden, gjorde oss iordning och sen hämtade min morbror Peo oss och sen åkte vi till stan. Tittade lite i affärer och sen begav jag mig ner till bowlinghallen för vi spelade VAIS-cupen idag (en tävling i vårt bowlinglag, man lottar vem men ska spela med och sen spelar man bäst av tre serier. Den som vinner går vidare till nästa omgång). Jag spelade bra faktiskt, men tyvärr räckte inte det... Blev utslagen i andra omgången, men pappa kom på tredje plats i alla fall! :) Efter cupen gick vi till mormor och åt middag, jag, mamma, pappa, Erika, Adam, Jonna, Peo och hans fru Nina. Plus deras hundar, Twixi och Nikita ;)

Det är så mysigt med helg!

Om jag kunde drömma

Usch vad det blåser ute... Och usch vad jag fryser och är trött :( tyck synd om mig!! Hehe, jag har bäddat ner mig i Davids säng under ett gosigt täcke och läser lite. Om jag kunde drömma, första boken i Twilight-serien. Har läst den innan men jag älskar böckerna så jag läser dem igen. Jag är en sån nörd!


9 december

Idag är jag ledig (är ledig ända fram till måndag klockan 14 faktiskt!!) men jag gick trots det upp tjugo i sex.

Har nämligen äntligen kommit iväg till vårdcentralen för att kolla varför jag har ont i mina leder. Fick klä av mig alla kläder utom underkläderna då, så att läkaren kunde känna på mina leder och hela faderullan! Usch, tycker det är jobbigt sånt... Aja, de tog 7 rör med blod också. Nice, hehe fick värktabletter som jag ska äta medan jag väntar på svar av proven.

Nu ska jag till mitt hjärta!


3 år & 6 månader

Idag har jag och David varit tillsammans i tre och ett halvt år. Jag älskar dig! ♥
(Och det är ett halvår sen jag tog studenten)
Tiden går så sjukt fort!





Nobelmiddag

Ännu en dag har gått och jag är helt slut. Jobbade 7-16 idag och vi hade nobelmiddag på jobbet för alla brukarna. Hade dukat fint med långbord i matsalen så att alla enheterna fick plats, vi hade en kung och en drottning och bjöd på trerätters middag med vin och öl till maten. Jag var servitris och hade vit skjorta och svarta byxkor på mig ;) Det var trevligt och de gamla uppskattade det, men jag var helt slut i huvudet efterrråt... Haha!
När jag slutat jobba träffade jag Bajjen, vi åt koh thai och kollade på film.
Gott som satan :)

Julbord på Villa vik

Ikväll var jag och David på julbord med jobbet på Villa vik. Det var hur trevligt som helst, roligt och mysigt :) God mat och ett såååå maffigt gotte-bord! Eller snarare gotte-våning, för godiset och efterrätten hade en egen våning haha. Fanns typ allt, massa praliner, ostkaka, tårtor, mini-bakelser, pannacotta, chokladfontän - YOU NAME IT! Snacka om att jag är spymätt nu haha!


God morgon på er!

Steg upp för en liten liten stund sen och såg till min lycka att det har snöat ännu lite till! Så fint! :D Haha, har precis gjort i ordning lite goooood frukost till mig. Den ska jag avnjuta i min säng samtidigt som jag tittar på Eclipse, mysig morgon :)


Tänkte bara säga det

Det gick bra för oss i mix-tävlingen i bowling igår. Pappa och jag skrapade ihop 2914 poäng på 16 serier, vi snittade då ungefär 182 poäng, vilket är bra! :) Och efter 12 serier så hade vi 2222 poäng, alltså 500 poäng mer än vad vi fick ihop i mix-SM i Stockholm. Grymma är vi. 

Btw, detta sms fick jag innan idag:
Hej Malin! pga att Emma har brutit sin armbåge och det inte finns någon annan som kan köra afro idag så måste vi ställa in den. Mvh nordic club

Det ligger en förbannelse över mig och afropower tror jag. Det bara måste vara så.

Nu ska jag och Erika gå ut och gå. 

Bowling :)

Nu är vi uppe, pappa och jag. Är trött som ett as, men jag pignar nog till snart. Hoppas jag. Anyhow. Det var pappas tur att öppna paket idag och han fick ett bowlingspel av Erika. Passade himla bra idag ju! 

VI SKA SPELA BRA IDAG! NU JÄVLAR MALIN FEMZÉN FÅR DINA NERVER INTE SVIKA.

Så gulligt hihi :)

Alltid samma sak

Jag fattar inte. Alla mina kvällar hemma slutar alltid med att jag sitter fastklistrad vid datorn. Vare sig jag vill eller inte. Tycker ju typ inte ens att det är kul. Tragiskt...

Innan jag fastnade här så har jag kollat på tv tillsammans med mamma och pappa, käkat lite glass och tittat på ett avsnitt av Vampire diaries. Första avsnittet jag såg och det verkar lovande. Kommer snart vara fast ;) Hehe. Bara för det ska jag kolla på ett avsnitt till och sen soooova. Så att jag och pappa kan kötta imorn? Hoppas detta.

GAH

Ikväll är jag inte fit for fight. Har ont typ överallt i hela kroppen och är assur för att systemet vårdcentralen har är sämst i hela fucking jävla världen!! Gah!!
Aja, är assugen på att gå ut idag och skaka lite rumpa, men det går inte för sig. Ska spela en mix-tävling med pappa i bowling imorn och sen ska jag jobba. Så jag får snällt stanna hemma idag. Fast det känns rätt bra det med!

Btw, detta fick jag igår i paetkalender av min kära lilla mamma:


Te med choklad och chili-smak, citronen är en sån man lägger teet i (fräck jag vet) och typ en "chokladpinne". Mamma förklarade att man antingen kunde sätta den i varm mjölk, så det blev chokladmjölk eller så kunde man ha den en stund i kaffet och sen ta upp den och äta chokladen. Undra vilket jag ska testa... Hehe, tack mor ♥

Nu ska jag äta falafell så jag spricker, kram!

Lite trött nu

Har jobbat 12-21.30 idag. Hoppade in extra, så började vid 12 istället för 14, så nu är jag ganska trött! Hade det i alla fall superbra ikväll med min kära kollega Ulle, hon är typ världens goaste tjej! :D Fick skjuts ner till stationen av snälla lilla Daniel, så jag slapp cykla nu när det är så halt och så jag hann med bussen hem till Gemla :) Vilka himla bra arbetskamrater man har!

Nu när jag kommer hem ska jag öppna paket i kalendern, spännande ;) Sen ska jag sova, börjar vid 7.30 imorn..


Jag är blåst


1 december!

Jag ställde klockan på tio över sju idag, så jag kunde kolla på julkalendern! Tjuvarnas jul heter den i år och jag vet inte vad jag tyckte. Den är säkert jättebra! Somnade om efteråt i alla fall, vaknade nu för en stund sen igen. Ska snart duscha.

Dagens planer:
- Ut och springa med Bajjen, han måste rastas lite nu
- Shoppa och handla mat med min vän Bajjen

Puss och kram på er!

RSS 2.0