Torsdag

Åh vad mätt och go jag är! Mormor hade lagat spaghetti och köttfärssås och så fick jag julmust till det. Mumma!

Jag vakande vid nio idag, gick upp och åt frukost och konstaterade att jag inte orkade träna idag, så jag la mig och sov i en och en halv timme till ;) Snart ska jag gå till praktiken. Längtar tills jag får åka hem ikväll. Ska slänga mig i sängen och sätta på en film. Är sugen på sex and the city.

Babbel

Sitter hemma hos David och ugglar. Börjar 13.30 imorgon, sjukt skönt. Innan dess hade jag tänkt träna och sen gå upp till mormor och äta lunch. Ska pressa in ett möte med syster och Johanna också ;)

Tja... Ja, praktiken idag var sådär. Det hände knappt någonting, massa dötid. Tråkigt när det inte finns något att göra. På eftermiddagen följde jag och Elin med en patienten på angiografi.  Det var intressant att se hur det går till MEN det tog jättelång tid. Jag var med i två timmar och sen gick jag eftersom jag slutade. Och då hade de bara genomfört hälften av angiografin.

På fredag, lördag och söndag är jag ledig. 
Jag, Lisa och Martina planerade nyss en myskväll i Hovmantorp på fredag. Ser fram emot det!

Hej igen

Undra hur många gånger jag ska sluta blogga och sen efter ett tag säga att jag ska börja igen... Sist gick det ju sådär. Skit samma, idag är det dags igen då, jag ska börja blogga. Igen. Hihi, vi får väl se hur det går.
Igår började den sista praktiken ever. Jag är på medicin avdelning 3. Än så länge har det varit bra och roligt, så jag hoppas att det fortsätter så!
Vi har praktik i fyra veckor och sen påsklov. Är tillbaka i skolan vecka 18 och då är det bara en månad kvar till studenten. Helt sjukt! Jag får rysningar bara jag tänker på det!

RSS 2.0