14 timmar kvar

Det är nu 14 timmar tills planet till Helsingförs lyfter. Vi flyger därifrån direkt till Bankok sen. Jag börjar bli lite nervös i magen nu. Men det ska bli så roligt!!

Vi är hos Michael, Hanna, Moa och Tom i Stockholm nu. Åkte hit i morse med tåget. Har träffat Jimme och Lina också hemma i deras nya lägenhet. Den var skitmysig! Åt lite tårta och kakor, Lina fyllde år idag. När vi hade varit hos dem gick jag och familjen och åt pizza. Jag, pappa och mamma fick en varsinn julklapp av Erika då. Jag fick en kamera som man kan ta bilder undet vatten med och mamma och papa fick en vanlig digitalkamera.

Nu ska jag sova. Är nervös.

KÖRKORT!!!!!!!!!!

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!! Så jävla awesome!
Erika körde mig upp till Vägverket innan idag och väntade med mig på parkeringen. Uppkörningsnissarna kom sen och jag fick köra med en som hette Magnus, han var supertrevlig! Fick börja med säkerhetskontroller på bilen, kollade däcken och bromsarna. Sen fick jag köra. Fick en ganska lätt uppkörning, skulle bara följa skyltar. Behövde inte vända. Behövde inte parkera, eller ja förutom när vi kom tillbaka till vägverket. Jag tyckte att det gick ganska dåligt att köra så när vi hade stannat vid vägverket igen och han skulle prata med mig så var jag jättenervös. Han sa att jag hade växlat lite dåligt (vilket jag var så jävla medveten om) och sen att jag hade gasat lite mycket så att bilden sladdade lite (vilket jag också var så medveten om). Han satt sen och kryssade i saker på det pappret och sen sa han "Jag tycker att du ska åka hem och öva lite till...... På egen hand" Började gråta då. Trodde han skulle säga att jag inte klarat det. MEN DET GJORDE JAG!!

Hämtade bilen hos mamma sen och körde SJÄLV till skolan. Det var awesome. Och läskigt. Och det kändes som jag gjorde något olagligt ;) Elin och jag körde (eller bara jag haha) till Fagrabäck och Bergunda sen. Hon var den första som åkte med mig! Hämtade David vid Kungsmad när han slutade sen åkte vi hem till honom och sen åt vi McDonald's. Hämtade pappa i bowlinghallen sen och åkte hem till Gemla.

VILKEN BRA DAG DET HAR VARIT!!
Nu ska jag packa det sista och sen mysa sönder med David. Kommer sakna honom!


Fick denna av mamma och pappa när jag kom hem. Trodde det var champagne, så fick värsta chocken när jag tog emot den. Det var en choklad ;) ska smaska på den med David nu.

Blir väl ett ganska osammanhängande och konstigt inlägg men det är för att jag är så glad!!

Woho

Blir fan sur. Vad har jag och mina girls gjort för att inte räknas liksom? Och fan vad sur jag blir på folk. Elin och jag var på Fagrabäck idag med våra enkäter. Och helvete. Om jag var sådär jobbig när jag gick på högstadiet så skäms jag. Jag hatade att vara där. USCH!!!

Det har ändå varit en bra dag idag. Kirrade 55 poäng på uppskrivningen idag. Katching!! Ett godkänt av två möjliga. Taggar satan ikväll med Mozartkulor så att jag är i fin fin form imorgon för att köra. 

Nu ska jag göra mig av med mina dammråttor. Och sen vill jag nog kolla lite på The Holiday. Kram på er.

Äntligen 18!!

Igår var det äntligen min tur att fylla 18. Firade det med att köpa två trisslotter. Dom frågade inte efter leg. Vann 25 kronor på den ena så jag bytte till en ny lott. Det var en nitlott :(

Movie night var asmysig. Love is another drug, Easy A och The Town fick vi se. The Town var ganska crappy... Bion slutade vi sju, jag och David gick till mormor då och sov till tio. Fick tårta och lussebulle av henne till frukost. Och så kokade hon ägg, rostade bröd och kokade kaffe. 

Jag var ganska fin i tidningen också. Inget jag skäms över!!

Nu sitter jag och äter godis ur mitt påskägg jag fick av Erika i present. Jag kan inte sluta äta. Har börjat packa lite nu med, men det är så tråkigt att jag tror jag dör. Så jag pausar lite nu. Kan inte fatta att vi åker om fem dagar. Sjukt.


Ser ni vad stor det är eller...

Dan före dan

Huset har varit fullt med tjocka släkten hela helgen. Vi firade min 18-årsdag igår och det var supermys. Åt exotisk planka, ostkaka, pepparkakor, lussebullar och massa julgodis. Awesome. Ledsamt nu dock när alla har åkit hem :( Men jag älskar min släkt!! 

Inatt ska jag, Erika, David och Adam på Lucia movienight. Och om tre och en halv timma är jag 18. Ska fan fira det med att köpa en trisslott imorgon. Jo. Man får ju köpa det när man är 18...

Torsdag

Jag hade körlektion idag. Det gick piss... Dom har bytt bilar nu, så istället för bensin kör man på diesel. Tydligen kunde man inte hoppa mellan växlarna då och det hade jag svårt att få in i huvudet. Sen var det annorlunda att svänga. Jag tyckte det gick skit, men hon jag körde mig tyckte tydligen inte det. Det känns ju stabilt och så det här... Har bokat in två lektioner till nästa vecka innan jag ska köra upp så att jag hinner vänja mig lite till. Ska gå upp till körskolan imorgon med och prata lite med dom. Puss på det liksom...

Morfar och Yvonne har kommit nu. Erika och jag hämtade dem i Alvesta innan. Imorgon kommer Michael, Hanna, Moa, Tom och Jonna. Och på lördag kommer mormor, Peo, Nina, Helmer, Sara, Adam och Tove. Och min David såklart! AWESOME!!!!

Fick en födelsedagspresent av Josse igår. Hade önskat mig likadana ögonskuggor som hon fick i present, jag blev helt kär i dom när jag fick se dom. Så jag fick dom av henne igår. Blev så glad! :D



Så fina!!

Min dator håller fortfarande på och krabbar... Får cpryck på den. Kram.

Ödet

Jag fick en pannlampa i paketkalendern idag av pappa. Jag blev så glad, har önskat mig det!! Nu kan jag vara ute och springa i mörkret utan att vara skiträdd. Och så kan jag se! Awesome! :D

Idag efter bowlingen hade jag ett missat samtal från Nina. Nina hem stod det. Så när jag kom hem så ringde jag upp henne. Men hon hade inte ringt. Så himla mysko... Jag sa till henne att jag trodde att det var ödet. Vi har inte pratat på typ ett år. Helskumt var det...

Monday

Smålandsposten ringde visst mig idag.. De ville göra ett reportage om mig till min födelsedag som är på måndag, Jag sa att dom kunde få göra det. Så nu ska jag visst dit på onsdag morgon och ha en trevlig stund med någon Åsa. Wow.

Jag har suttit och pluggat naturkunskap i någon timme nu och ska alldeles strax fortsätta med det. Tänkte kanske äta lite sockerkaka också... Har för övrigt varit uppe på körskolan idag efter skolan och gjort teoritester. Det gick helt okej, fick över 52 rätt alla gånger men jag känner att jag måste nog läsa lite till..


Söndag

Har precis kommit hem från stan. Har varit och ätit buffé på Royal Thai med mamma, pappa, David, Erika och Adam. Skulle egentligen ätit julbord idag, men det var tydligen bara vi som hade bokat det så dom ställde in... Men det var mysigt ändå!


Älskar min syster!!

Äntligen är det fredag igen!

Jag fryser så att jag tror jag dör. Det är svinkallt här i skolan. It sucks... Fick låna Lisbets lilla låne-tröja dock, så gulligt :) Snart har vi möte med biblioteks-Markus om projketarbetet, sen ska jag träffa David och träna. Sen är det fredagsmys!! :D

Btw, igår bokade uppskrivning och uppkörning. I'm so exicted!! :D


Ledig dag

Idag är det studiedag. Perfekt för alla som var på studentfesten igår... Ville med dit. Det suger att fylla år i december. 

Anyhow, jag har städat mitt rum idag. Blev sugen på att julpynta lite också, så jag gjorde det. Jag skiter i om det är för tidigt. Det är ju trots allt den första december idag. Har tittat på två filmer också. Och idag har jag faktiskt gjort mig i ordning. Ett stort framsetg för mig, jag brukar aldrig palla det när jag bara är hemma en hel dag... ;)

Ska plugga teori nu. Och dricka lite te. Fan vad jag längtar tills jag slipper sitta med näsan i körboken. 
Puss :)



RSS 2.0