Kram

Oj vad jag har jobbat idag då. 7-14 på åbo och 15-19.30 på östregården. Cash! 


Här är en vimmelbild från i lördags, fina barndomsvänner!!


Mys med familjen ♥

Mamma och pappa hade bakat idag, frallor och vetelängder. Så när jag kom hem hade de fixat kvällsfika med nyabakta frallor och te.
Jag köpte skumtomtar på MAXI till oss idag, med polka smak, som vi åt också.
Helt okej goda btw ;)
Sen avslutade vi vår myisga kväll med att spela alfapet!
KÄRLEK!

Awesomness

Fan vilken bra kväll det var igår!! Vi dansade så mycket att jag hade träningsvärk när jag vakande liksom... Haha. Jag jobbade 8-21 igår och när jag slutat så mötte jag upp Sara, sen hämtade hennes vän oss och Sandra, sen åkte vi till henne och förfestade. Askul! Vi åkte ner till Oleo sen, träffade Bajjen bl.a. Verkligen en awesome kväll, kärlek till mina vänner!

Idag kom Josse och Stark till David, Josse var så sugen på våfflor, så de kom för att låna våffeljärnet = vi fick våffel-frukost! Så gott!!

Nu står jag och David och väntar på bussen. Har varit på Samarkand och kikat lite. Jag köpte en blus och David ett par fodrade skor :)



 


Gårdagen

Träffade Erika K på bussen in till stan igår, hon skulle gå På stan en stund innan hon började jobba, så jag gjorde henne sällskap innan jag började haha. Jag köpte en skjorta och en väska på Gina :) Fick en goodiebag också, som bestod av en tidning, fickspegel och en plånbok typ... ;)

Efter jobbet hämtade Bajjen upp mig, vi åkte hem till honom och kollade på film! Bra dag :)


Friends with benefits

Har tittat på Friends with benefits nu på morgonen. Jag tyckte verkligen om den filmen, den var bra! Har hört massa som sagt att den är skitdålig, men det kan jag inte hålla med om ;) 

Just nu håller jag på att packa lite. Ska jobba ikväll och efter det ska jag vara med Bajjen. Jobbar fredag och lördag också, så jag är hos David då, så det blir lite saker att packa ner. Ska kanske gå ut med Sara och Sandra på lördag också, så ännu lite till saker som ska med. Vi får väl se hur det blir! 

Nu ska jag äta lite! :)

Smålandskringlor

Jag har bakat smålandskringlor nu ikväll. Mamma och pappa älskar dem så jag var en snäll dotter som bakade åt dem (för jag tycker ju inte om dem eller så...) Haha, det blev jättegoda och mor och far blev så nöjda och glada så :)


FML

Aj som fan. Jag slog i min lilltå i en fåtölj innan. Och nu är den svullen och blå. Går som ett jävla cp, kul liksom... Fuck my life!


Dumle pepparkaka!

Asså, hittade dess på maxi igår! Syster min har berättat för mig att de skulle komma nu till vintern och när jag såg dem var jag tvungen att köpa dem haha :) Och de var asgooooda, smakade som pepparkakasdeg nomnom ;)

 


Tja tja bloggen

Wehooo! Igår var jag och David hos Erika en stund och drack kaffe med henne och Emmerlina. Och spelade lite wordfeud, oerhört socialt ;)

Idag vakande jag och David vid tolv, gjorde lite mat och nu sitter vi och spelar wordfeud haha. Ska in till stan sen och träna, det är väl typ det jag ska syssla med idag ;)


Tisdag

Jag hade ställt klockan på halv tio idag, men vakande vid åtta och kunde inte somna om... Så jag gick upp och åt lite frukost :)

Dagens planer: ut och springa med syster, träffa David och kika lite på skor på Samarkand, träffa Lisa och Elin samt träna bowling. Fullspäckad dag idag!


Måttbandet

Jag bad nyss Erika ta fram måttbandet för att mäta min midja. Jag har minskat 10 cm i mitt midjemått sen jag började med viktväktarna i sommras. Helt sjukt ju, men jag är så jävla stolt över mig själv! Tittade även på mina "före-bilder" som jag tog någon dag innan jag började och gud vad jag såg ut. Vågar inte visa dem liksom... Usch, tur att jag inte ser ut så längre! Haha ;)

Ah, skulle bara säga det! Puss och kram bloggen

Fikaaaa

Idag tog jag och babyboy en fika på skåres innan jag skulle jobba. David hade delad tur, så det passade bra. Cupcake och kaffe, asgott! Och mysigt hade vi <3

Nu är jag hemma och tittar på CSI med mamma, pappa, Erika och mormor!


24 oktober

Ska snart åka ner till Nordic och träna tänkte jag, är faktiskt väldigt sugen på att träna skiten ur mig (en ovanlig känsla nu för tiden hehe). Funderar på att sola med kanske? Får se om jag orkar, det är ju så himla jobbigt haha. 

image description

Det är visst söndag idag..

Tog nyss ett varmt och skönt bad i badkaret här hos David. Asgött! Har faktiskt aldrig gjort det här innan, jag som älskar att bada badkar liksom. Och tänk så länge vi har varit tillsammans... Hehe ;)

Nu ska jag snart sova, för jag är tröööött! Har jobbat alla dagar utom onsdagen denna veckan och imorn ska jag jobba kväll. Sliten tjej nu!


Min lördag

Jaha. David jobbar, vi ses inte alls mycket just nu. Jobbar jag är han ldeig, jobbar han är jag ledig. Hela tiden, vi sover typ bara ihop :( Skittråkigt. Plus att jag saknar att umgås med mina fina vänner i princip varje dag. 

Annars då? Idag har jag jobbat och tränat. Och inget mer, så muntert :( haha.

Hard work, work

Nu har jag gått bredvid färdigt! Har rast nu mellan 13-15 och sen ska jag jobba mitt första arbetspass här då haha ;) snabba puckar!

Nu ska jag möta upp Erika, vi ska gå ett varv runt sjön :)


Köttat på gymmet :)

Dagens träning = check! 30 minuter på crossrunnern, mage, rygg och bröst. Har typ aldrig svettats så mycket som jag gjorde idag, asgött!

Btw, grattis till Martina på 19-årsdagen! Puss på dig hjärtat!


Det går bra nu

Jag fick nyss sms av Eva, samordnaren på Östregården. Hon undrade om jag kunnde jobba på fyran vänster på måndag. Jag sa ja. Jag har inte ens gått brevid där än, men det ska nog gå bra! Eftersom hon frågar redan nu så måste de ju tyckt att jag varit duktig på höger sida i alla fall och det känns ju kul! :) 

Sov hos David igår och vi träffade Ellen en liten stund, hon är på besök i Växjö en snabbis. Vi var hos Emily och drack kaffe och bara pratade. Det var kul att träffa henne den lilla stund det blev! ♥
Idag är jag ledig. Ställde klockan på 8 idag och åkte ner till stan och tränade lite. Var väldigt skönt, har tränat skitdåligt nu på sista tiden. Bad girl haha. Åkte hem med bussen kvart över tio och duschade och så där. Vid 3 kommer Bajjen hit och vi ska kolla på film och så :) 

Haha söt bild på mig och Bajjen från pubrundan. Usch vad jag saknar student-tiden btw...

Tisdag

Jaha, då har jag gått bredvid två gånger på Östregården, fyran höger. Igår 13-21 och idag 7-13 och det har gått väldigt bra faktiskt. Det är ganska annorlunda mot Åbovägen, för här är det psykiska sjukdomar enbart. Men jag trivs i alla fall, än så länge ;) På torsdag och fredag ska jag gå bredvid på fyran vänster :) Tror jag kommer trivas där med!

Idag är det skitväder här i Växjö. Allt är helt grått och trist och det regnar och regnar... Väntar på David som slutar vid två, sen vill jag gosa ner mig i soffan och mysa :)


Bredvidgång

Sitter hos mamma, har ätit lunch med henne på jobbet. Snart ska jag gå till Östregården, första dagen jag går bredvid där och jag är skitnervös nu! Alltid lika jobbigt att komma till ett nytt ställe! :( usch... 13-21 går jag idag! Lycka till till mig själv!


Puss syster!


Black and white

Nu har jag gjort mig i ordning, ska snart åka bussen till Grand Samarkand och möta upp min fina syster. Vi ska kolla lite i affärerna och bara umgås. Även fast vi bor hemma båda två så ses vi nästan aldrig, vi är sällan hemma samtidigt båda två. Det är tråkigt, saknar att vara med henne ♥


Ouzo special

Köpte en ouzo när vi var på Cypern och idag gjorde jag en ouzo special till mig och pappa. Den drack jag mycket av på Cypern, jättegod verkligen! Haha, den jag gjorde åt oss blev med god, men inte rosa som den skulle va... Tog nog lite för mycket grenadine i :( Skit samma, den smakade bra i alla fall och det är det viktigaste! ;)

Nu väntar jag på att få tala med Martina på skype, hon skulle bara äte lite först. WIE!

En skvätt ouzo, frukstoda och lite grenadine = gooottttt

Marknadsgodis

Mötte upp David i stan på hans rast och gick lite på höstmarknaden. Köpte lite marknadsgodis som vi satte oss och åt i solen :)

Nu ska jag hoppa in i min onepiece, sen äta lite, städa och sen inta ryggläge i sängen och kolla på film resten av kvällen ;)


Vinst igen!

Jaha, då var det lördag igen och match! Idag spelade vi mot IFK Borgholm och det blev vinst! Vi vann med 17-3 denna gången! Än så länge så är vi obesegrade, asbra! :D

Igår kväll var jag hos Sandra och hade mys med henne, Sara och Felicia. Vi åt tacos, glass och bara pratade. Skrattade massor, tack för en bra kväll!


Kall morgon!

Usch, är verkligen skittrött! :( Hade superkonstiga drömmar i natt, jag drömde att jag åkte sån färdtjänst istället för buss och när jag hoppade av bussen vid Teleborgs centrum så var det ett gäng med 10-åringar som var där och drack, de var värsta fulla. Och så rökte dem. Men det läskiga var att de hotade mig med pistol? Vakande av att de sköt mig... Sjukt... :(

Aja, nu väntar jag på bussen i alla fall, ska ju jobba lite nu. Är jättekallt ute idag, bara 0,8 grader. När jag gick över parkeringen var det några som skrapade rutorna på sin bil. Brrr!

Bad David skriva en påminnelse åt mig igår så jag inte skulle glömma mina nycklar idag. Och han skrev en liten hälsning med, så gullig! ;) Love u 2!


Puss och kram

Film, popcorn med kycklingkrydda och julmust. Eller tja, får väl se om vi kommer överens om en film snart, har börjat se på 2 stycken men ingen duger.. Haha ;)

 


Torsdag

Nu har jag jobbat måndag, tisdag och onsdag. Idag har jag en ledig dag och sen blir det jobb 7-14 imorn :)

Idag sov vi ut ordentligt, David och jag! Skönt att vakna av sig själv och inte behöva ställa klockan! :) Hjälpte Davids mamma att handla innan, var hemma och åt och sen gick vi till bokhultet på en skön och mysig promenad! Hade med oss fika som vi åt i skogen ;) Supermys!

 


Today I'm wearing this


GLAD CHEEY

De ringde från Östregården idag och undrade om jag fortfarande var intresserad av jobb där. Well ofc! Klart jag är! Ska gå brevid nästa vecka, måndag och tisdag på fyran höger psyk och torsdag och fredag på fyran vänster. Kul! :D 

Martina har flyttat nu btw... Idag. Usch så tråkigt och jag saknar henne redan. Måste boka flygbilljetter snart, vill ju dit över nyår med David. Och Bajjen kanske?! :)

Gonna miss u

Jaha... Då har jag sagt hejdå till Martina för ett tag nu. Usch, det var lite jobbigt! Kommer verkligen sakna henne, men vi ska ju ses snart igen när jag kommer och hälsar på henne i London! Hoppas du får det awesome min vän! 


Gav Martina en nyckelring med bilder på oss, så hon kan tänka på mig varje dag där borta :) hihi

Grattis Josse!

Det blev en lyckad kväll igår! Vi var ju som sagt hos Josse och firade henne, drack lite vin och umgicks med alla som var där. Vid halv tolv ungefär åkte jag, David och Balle ner till stan och till Oleo! Vi var där till halv två, sen gick jag och David och träffade Bajjen en snabbis, sen åkte vi hem och sov! Tack till Josse för en bra kväll och grattis på 21-årsdagen! :)

Nu ska jag snart åka ner till stan och träffa Martina. Sista gången vi ses nu innan hon flyttar. Sorgligt... :(

Vinst

Idag var det dags för match igen. Det gick skitbra för oss, vi vann stort med 19-1! Jag spelade faktiskt bra idag, fick ihop 654 vilket är ett helt okej resultat! :) Ikväll ska vi till Josse och fira henne, hon fyller år imorgon :)

Resa till Ullared :)

Både jag och David har varit lediga idag, så vi bestämde igår att vi skulle åka till Ullared idag! Sagt och gjort, vi steg upp kvart i sex idag och åkte först till bilprovningen och när vi var klara där styrde vi kursen mot Ullared. Var framme vid tio :) Var inne i varuhuset till klockan ett, åt och åkte hem igen. Med kaffepaus ofc! :)

Hittade massa kul saker, en onepiece i fleece, två klänningar, en stickad tröja, linne, rakhyvel, smink, parfym mm. Och köpte alla presenter till vår paketkalender som vi har vid julen ;) Är nöjd med alla mina köp och dagen var supermysig! Jag och David är nästan aldrig lediga samtidigt, så det var skönt att vi kunde umgås lite! ♥

Nu blir det fredagsmys i min gosiga sparkis!! :D


Fall


Hejsan hoppsan!

Det var sånt ruggigt väder idag när jag vaknade, det blåste massor och regnade, så jag bestämde att jag inte skulle springa runt sjön. Åkte ner till gymmet istället och köttade på crossrunnern! ;)

Ska jobba idag med, de ringde för en stund sen och frågade. 14-21.30 blir det idag :)

Moi today!

 


Höstligt

Åh, vilket höstigt och mysigt väder det har blivit! Skönt att det har blivit lite kallare med så man kan klä sig på morgonen och veta att man inte kommer svettas ihjäl senare på dagen... Och så att jag kan ha min fina höstjacka! :D

Ligger i Davids säng och hör hur regnet smattrar lite lätt mot rutan ;) gosigt! Har varit på ett pump-pass nu ikväll och mina ben är helt slut. Tänkte gå upp vid sju imorn och springa en runda runt sjön med (om jag kan röra mig då dvs hehe).


Morgon-mys!

Martina och Bajjen lämnade mig i all hast nyss för de skulle med bussen 9.20. Bajjen skulle jobba och Martina hinna med en buss hem :) Vi hade det jättemysigt igår, satt ute på altanen hela kvällen, åt tacos, spelade spel och skrattade hur mycket som helst! Toppen kväll!

Nu har jag gjort i ordning frukost till mig själv bestående av saffrans-te (älskar det!!) rostade mackor. Har även värmt äpplen med kanel på i micron och sen äter jag det med vaniljyoghurt, smakar precis som äppelkaka! Hihi :) nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på Music and lyrics.



Vi fortsätter med Monopol! :)

... Och fika! :D

 


TP

Spelar TP med Marty och Bajjen! Jag var bäst innan, men nu ligger jag sist :( har skitkul i alla fall! :D love them!


Väntar :)

Nu har jag jobbat klart för idag, 7-14 blev det! Just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på Martina och Bajjen, vi ska åka hem till mig och titta på film och äta tacos! Mysigt :D

Nu ska jag spela lite wordfeud. Är ju liite beroende av det ;) malfem och ni är intresserade av en match!


Löpning runt sjön

6,2 km blev det! Sprang på 35 minuter, bra jobbat! Haha :)

Love u!


3 oktober

Ska snart åka in till stan, ska sola lite och så. Vid tolv när systra mi har slutat så kommer hon upp till David och byter om och sen ska vi springa en runda runt sjön. Så skönt! :)

De ringde från jobbet för en stund sen också, så jag ska jobba en sväng ikväll med. 16-21, lagom skön tid faktiskt ;)


Det är söndag

Har absolut ingen koll på dagar just nu. När man jobbar kvällar, helger, dagar så blir man helt rörig i huvudet...
Aja, har jobbat både igår och idag, det har varit mysigt. Bakade åt brukarna igår och kakan blev uppskattad! :)

Var ute och åt med Martina, Lisa och Elin igår med. Vi gick till Sangria och åt. Har hört massa bra kritik om dem, men jag tycker det var en besvikelse. Fick vänta nästan 40 minuter på vår mat och vi var där själva, INTE okej liksom... Sen var han som jobbade där värsta lustig. Blö hehe. Men det var mysigt i alla fall :)

Martina och jag <3 Så fina så! Hihi :) Snart åker hon.. :(


RSS 2.0