Massa babbel

Jag blev nyss sugen på att städa mitt rum, att resna ut en massa skit och göra det riktigt fint. Funderar på om jag är sjuk eller något, för jag hatar att städa och tycker att det är skittråkigt. Synd bara att nu när jag för en gång skull får en liten gnutta motivation, så ska jag iväg. Klockan 12.30 ska jag infinna mig hos optikern och göra en synunderskökning så att jag kan få nya linser. Jag är så trött på att gå runt med mina glasögon hela tiden, blö! Synd bara att jag hatar att jag valde just denna dagen, det hade varit skönt att bara vara hemma innan jag börjar jobba klockan 4.

Aja. Whatever, life's a bitch och jag ska sluta klaga. Tänkte träna innan jobbet i alla fall. Ska svettas bort flera kilo fett. Älskar den känslan, när man är helt genomsvett efter ett pass. Ingen svett=dålig träning hehe!

image description


30 januari

Idag har jag jobbat. Efter jobbet åkte jag med Daniel ner till stan och så gick vi två varv runt sjön. Det var trevligt att prata lite, hade en del att prata om! Åkte hem till David en stund sen och gosade lite innan han skulle iväg och jobba :)

Nu dricker jag te och kollar på fråga Olle. Love it!


Söndag, igen...

Wierd. Jag och David som till klockan halv tolv idag. Sen åt vi frukost och sådär och åkte hem till honom. Sen la vi oss på sängen en stund, skulle "vila ögonen lite" som man så vackert säger. Men somnade i typ två timmar... Och jag är fortfarande trött som en gris, har ont i huvudet och fryser. Kul..

Ska lägga mig i sängen och titta på Breaking dawn del 1, den finns att ladda ner i bra kvalitet nu! Älskar det, har liksom letat efter en bra version sen jag såg den på bio hehe. Borde kanske ta två huvudvärksabletter också. Och lite te eller något annat gott. Och sen sova, för jag jobbar 7-16 imorgon.

Ah, helgen är officiellt slut för min del nu.

Värsta ägglikt ;)

Såhär såg ägget ut idag, efter ett dygn. Skalet har försvunnit och ägget har blivit genomskinligt så man ser gulan. Det har också blivit som en gummiboll så man kan klämma på det, plus att det har svällt lite.

Känner mig asful som överhuvudtaget bloggar om ett jävla ägg, men det är ju så häftigt haha. Asså på riktigt TESTA

Jag=tönt


Vinst!

Idag spelade jag första matchen i bowling för i år och det gick förvånansvärt bra! 686 fick jag ihop, är nöjd med det. Jag spärrade på bra idag också, så jävla skönt att jag ÄNTLIGEN har lärt mig att spela med spärrklotet! :)

Innan matchen så var jag, David och pappa på spinning i 60 minuter, superskönt! Nu ska jag till David och äta soppa, sen ska vi nog äta sushi och ikväll semla, mmmm I love mat! ;)


Äggsperiment

Jag la precis i ett ägg i ättika. Nu ska jag låta det stå i ett dygn och se vad som händer. Någon som vet?? (Jag vet hehe)


Fredag

Idag har jag jobbat 8-12 och när jag slutade hämtade jag först David och sen mamma på jobbet och åkte hem. David och jag drog till Gemlas lilla hälsostudio och tränade innan. Idag körde jag 30 minuter på löpbandet samt mage+rygg. Beach 2012 here I come?? Hehe ;)

Är nu nyduschad. Sitter i soffan och glor på tv med David och min mys-outfit är på. Äntligen är det helg! :D


LÖNEDAG

Har precis duschat, jag och David var nere på Nordic Club och gymmade i en timme innan. Det gick asbra idag, trodde dock inte det när vi var påväg dit för då var jag sjukt osugen... Men, bra musik = Malin blir taggad!

Idag är det lönedag också. Så jag kikade lite i affärer medan David övningskörde. Köpte ett nytt linne, två klänningar och örhängen :) 


Snygga va??!!!!! Svar ja

Martina <3

Längtar galet mycket tills vi ses!! Kärlek till dig världens bästa!


Äntligen friiiiii

Nu är jag äntligen ledig en dag! Börjar kl 14 på torsdag, så skönt!!

Idag efter jobbet åkte jag till Bajjen. Vi handlade lite mat, som jag sen tillagade. Tittade på film medan vi åt "Crazy, stupid love" såg vi. Skitbra film, faktiskt! ;) hehe. Har också tränat bowling ikväll (gick bra idag, hoppas det går lika bra i matchen på lördag!!) Nu ska jag och David mysa i soffan!

Maten jag lagade. Det är Bajjen som har lagt upp den så fint haha ;)


Ännu tröttare nu

Har nu jobbat lördag, söndag och måndag. Jobbar imorgon med, döda mig??! Helt sjukt. ÄR SÅ JÄVLA SLUT





Tröttish

Det är min jobb-helg denna helgen. Idag jobbade jag 8-16 och är helt slut nu!

Jag la mig i sängen för att titta lite på Harry Potter (nörd, ja!!) och vaknade en timme senare av att mamma väckte mig med marängswiss i handen. Helt okej att bli väckt på det viset hehe ;)

Nu ska jag börja om på nytt med filmen, ciao!


Gino

Erika gjorde en AWESOME efterrätt ikväll. Gino, en italiensk efterrätt. Den var verkligen skitgod! Och att den var enkel att göra samt innehöll endast 4 points gjorde den ännu godare hehe ;)

Recept: skär ananas, kiwi och jordgubbar i små bitar (eller andra frukter om så önskas). Lägg frukten i en ugnssäker form och riv vit choklad som du stör över frukten. In i ugnen ca 7 min på 175 grader. Servera med glass! :) nom nom!!!!!



Nu ska jag kolla på Harry Potter! Älskar denna skapelse så mycket att jag ibland känner mig ledsen för att jag bara är en tråkig mugglare. HAHAHA ful är jag.

Note to myself

Det blev inget pass idag. Så nu har jag kört 30 minuter på crossrunnern istället, jag nöjer mig med det. För fy fan vad mycket folk det är på gymmet nu. Note to myself: håll dig undan från gymmet kl 15.30 på fredagar.

Såhär vill jag att det ska se ut när jag är på gymmet. Inte en människa så långt ögat kan nå ;) förutom jag.. Hehe


Ska bli biff!!

Så... Gissa vad jag har gjort idag?? Jo. Först jobbade jag. Som vanligt. Sen tränade jag. Som vanligt? Idag blev det RPM/bodypump i alla fall, riktigt jobbigt, men vill man vara fin får man lida pin!! Hehe, efter träningen så kollade jag på biggest looser och det finns nog inget mer motiverande än det! När man tittar på det vill man bara träna, träna, träna! :D Så himla duktiga är de, jag blir löjligt stolt haha.

Imorgon är jag ledig! Ska gå på bodystep med davva vid halv tolv, sen är det bowling-träning på kvällen :)


Spinning+core

Har precis duschat efter två pass! Först spinning i 30 minuter och därefter core. Det var verkligen roligt, hon som höll i passet var jätteduktig och jag blev så taggad av henne! Hon körde slut på mig hehe ;) Är så stolt över mig själv att jag har tagit tag i träningen igen. Jag ska INTE bli lat igen och vara dålig på att träna. NÄ!

Nu ska jag slänga i mig lite mat, sen dags att jobba 14-21!


Effektiv dag!

Jag har hunnit med mycket idag! Jag har jobbat 7-16, när jag slutat jobba så åkte jag ner till stan och gick till gymmet och köttade en timme. Solade efter det och vid 7 var det dags för bowling-träning! Extra kul var det idag, eftersom att Erika gjorde sin debut-träning idag! Jag tycker verkligen att det är superkul att hon börjat!!! :)

Nu dricker jag kaffe och äter vaniljglass med saffransirap (hade poäng kvar, så nej jag är inte knubbig hehe). Skitgott i alla fall, I love saffran ;)


Igår och idag

Vi kom hem från Stockholm ungefär 22.15 igår. Tågresan gick fort och smidigt, vi var i tid hela vägen. Så himla skönt :) Innan vi åkte hem var jag och David i stan och tittade lite i affärer, sen satte vi oss på ett fik och drack kaffe. Vid halv 3 mötte vi Mike, Hanna, Moa och Tom utanför Kushi för att äta indisk mat. Supergott, men det satte verkligen fart på både min och Davvas mage (kul när vi skulle sitta på ett tåg i nästan 4 timmar liksom hehe). Vi hann med en fika hemma hos dem innan tåget gick hem också. Allt som allt har vi haft en awesome helg. Älskade David 

Annars då. Denna dagen har bestått av:
- jobb 7-16
- en jävla massa väntan på bussar och otrevliga busschaffisar (hatar, hatar, HATAR länstrafiken Kronoberg!!)
- spinning+cxworx

Nu ska Erika och jag titta på film, sen sova för att jobba 7-16 imorn igen. Min helvetesvecka har börjat! Yay! :)

Lördagen

Idag har varit en mysig dag. Vi gick upp runt tio-tiden och åt lite frukost och sen gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan. Vi hade bestämt att vi skulle gå till något som heter Aquaria och titta lite på fiskar och sådär, så det gjorde vi. Efter det fikade vi på Kulturhuset och sen åkte vi hem till morfar igen. Slappade lite i soffan och sen åt vi middag med morfar och Yvonne. Runt nio åkte vi in till stan igen, vi hade bokat en bana i Birka Bowlinghall kl 22. Vi bowlade en timma och drack lite öl och hade det roligt och mysigt!! Vi hade tänkt gå ut och dansa ikväll också, men vi struntade i det och åkte hem istället. 

Nu ska vi snart sova, sista dagen på denna "mini-semester" imorn då :(

Mini-ålar på Aquaria. De gräver ner sig i botten och sticker upp såhär.. Äckliga haha

Bowling! (jag vann... ofc liksom hehe ;))
Älskar dig!! <3

The darkest hour

Nu är vi hemma hos morfar igen. Vi åt thai-buffé innan på ett ställe som hette Pong ;) Efter det gick vi till filmstaden Sergel och tittade på "The darkest hour". Asbra film!!

Jag gjorde nyss en upptäckt som nästan stör ihjäl mig. Det går en skräckfilm på fyran nu som heter "Sleepy hollow" som vi tänkte titta lite på. Av en slump var jag inne och tittade på tv.nu och såg att trean visade samma film nu inatt. Det STÖR verkligen mig. Now u know...

God natt!


Hemma hos moffi

Nu är vi hos morfar. Har varit här ett tag, vi har handlat mat, fikat och just nu ligger jag och David i soffan och slöar/tittar på TV. Vid halv sju ungefär åker vi in till stan och äter något, vad vet vi inte än ;) Sen ska vi gå på bio, mysigt!

Btw, min kusin Moa och Hanna var med i DAGENS NYHETER idag fick vi se när vi kom upp hit. De är med på förstasidan och har ett helt uppslag i tidningen, bara för att Moa inte får ledig när de ska till Indien. Fin är dom :) <3


Stockholm!

Nu är vi på plats på tåget som tar oss till vår vackra huvudstad! Jag klagar på att vi åker baklänges och David på att han har solen i ögonen. Förutom det så har vi det bra, än så länge hehe ;)


Kul väder vi har

Vädret är så himla konstigt. För två dagar sen var det snö och kallt, idag är det 6 plus och regent öser ner. Kul eller vad?

Sitter hos mamma på jobbet just nu, har ätit lunch med henne :) Innan var jag nere i bowlinghallen och tränade lite, gick helt okej bra. Var ett tag sen nu också, så det var kul! :)

Idag jobbar jag 14-21.30 och när jag slutat hämtar jag David och sen åker vi hem till mig. Jag måste packa då, för vi åker ju till Stockholm imorn på morgonen :D


Zumba

Idag var jag, Erika och David och testade Zumba för första gången. Det var sjuksköterskan på jobbis som höll i sitt första pass idag, så vi var tvugna att testa. Det var skitsvårt ju... Helt okej kul, men säkert 100 gånger roligare när man kan  :)

Jobbade ju som sagt 8-12 idag. Efter jobbet åkte jag till Josse och våldgästade henne i typ 4 timmar. Låg i princip i soffan hela tiden och tittade på TV. Och drack kaffe. Mysigt värre hihi :)

Ful/söt/gammal bild på mig och Josse

Åhej

Oops... Det blev visst ingen powerwalk hem från jobbet, fick skjuts istället. Byter åsikter för- skjuts is the shit!! Hehe ;) Har haft en bra kväll på jobbet i alla fall, det blir ju alltid bra när man väl är där! :)

Nu ska jag dricka smoothie som davva har gjort åt mig, sen sova. Jobb 8-12 imorn, skönt med en kort tur!


WHY???!

Typ såhär: <-----------------------------------------------------------------> glad blev jag när jag vakande och tittade ut genom fönstret imorse! :D NOT! Dö snön, döööööö!



Fuck. Aja. Snart ska jag äta lite, sen göra mig iordning för att jobba. 14-21.30 och jag är ganska otaggad... Men det blir nog bra. Tror jag ska gå till David från jobbet när jag slutat ikväll. Powerwalk is the shit!!

Idag börjar mitt nyttiga liv!

Som sagt, mitt nya nyttiga liv börjar idag (igen) efter ett uppehåll på några månader. Men nu - viktväktarna here I come!!! Ska börja träna bra (igen) eftersom jag har varit ganska dålig på det ett tag. Jag och David gick en powerwalk innan, sen var vi på gymmet lite. Blev bara en liten mjukstart men ack så härligt ;)

Har jobbat hela helgen. Idag skulle jag egentligen vara ledig, men tog en extra tur idag för Shirley var magsjuk... Usch, vill INTE bli sjuk jag med...

En bild på mig och Sandra från i fredags, fina vän :)


Party

Party party med Sandra och Co. ikväll! Och världens finaste Chicco <3

 


Hej hå

Idag är det fredag. Idag är jag ledig. Idag är en bra dag, förutom det faktum att jag glömde avboka mitt pass med en marginal på ungefär 1 minut. Det retar mig så jag håller på att dö. Haha nice.

Klockan halv tre idag ska vi vara hos Davids mormor och äta kalkon, sen ska jag till Sandra på pre-party och efter det blir det utgång på Grace. Awesomeness! :D Nu återstår bara den stora frågan... Vad FAN ska jag ha på mig ikväll???!

Kul... :(

FY! Det är hur slaskigt som helst ute idag. Om det måste snöa så kan det väl i alla fall vara minus så det kan lägga sig. Tycker jag. Påväg till bussen fick jag typ en sjö med kallt vatten i mina uggs, så jag fick byta både skor och strumpor vid hållplatsen. Hatar slask :(((

Tagga jobb nu då. Vill egentligen bara krypa ner hos David i sängen igen. Blö

 


Skärpning...

Uuupsi igen. Har verkligen inte haft någon motivation alls till att blogga de senaste dagarna, inte det minsta. No sir liksom, hehe. Händer inte så mycket roligt just nu, jag jobbar. Och jobbar lite till.

I måndags efter jobbet åkte jag till Sandra, sen åkte vi upp till Samarkand och jag köpte ett par assnygga skor!! Väntade på att Sara skulle sluta jobba och när hon gjort det åkte vi till Sandra igen och åt tre-rätters middag ;) mysigt! Igår jobbade jag och efter jobbet plockade jag upp Bajjen hos honom, sen körde vi hem till mig och spelade buzz och tittade på Harry Potter. Mysigt det med :)

Nu är jag hos David och gosar. Har ätit god sallad och ska snart sova. Jobb 7-16 imorgon!


RSS 2.0