Körlektion tolv

Igår körde jag min tolfte körlektion. Jag tyckte det gick skit och var så himla besviken - men jag fick boka min UBK ändå. Jag ska köra den på torsdag. Hoppas det går bra så att jag får boka uppkörning. Bara två veckor och två dagar kvar till min b-day!! Jag är så taggad hihi :)

egoboost




Jag seriöst damp på min hordator!!!!!!! 
Tur att jag är söt i alla fall. Nu ska jag borsta mina tänder och sen krypa ner i sängen jämte David och gosa hela natten. Imorgon drar skolan igång igen efter fem veckor med praktik och lov. Kalas. 
Natti.

Vi är inte som vi ska

Imorgon är det första advent. Nä tänker ni, nu är hon ute och cyklar. Men nej. I vår familj är det så. Eftersom vi åker till Thailand den 19 december så ligger vi en vecka före i julstöket så att vi hinner fira fjärde advent innan vi åker. Och just därför har vi bakat pepparkakor idag. Och satt upp våra adventsljusstakar. Och på torsdag börjar vår paketkalander. AWESOME!!

I alla fall, idag var det match igen, vi spelade mot BK Slam. Vi spelade mot dem förra veckan också i Oskarshamn och fick storstryk och idag vann vi med 11-8- Fett! Jag spelade bra idag, förutom en serie som jag åt helvete. Slog 187. 176, 124 och 185. Är nöjd ändå :) 

Nu ska jag plugga körteori (typ det enda jag gör just nu) och sen ska vi käka pizza. Åker in till stan vid åtta och sen vidare till Emelie och träffar lite folk. Grymt. 





19 november

Det har varit en bra dag idag. Och en väldigt snöig dag!
Jag vaknade vid tio och åt frukost, sen satte jag mig i soffan och pluggade körteori tills mamma kom hem vid kvart i ett. Åt lunch med henne och Erika sen satte jag mig och pluggade lite till. Mamma kom till mig sen och sa att hon var sugen på cupcakes, så snäll som jag är gjorde jag några :)

Snart kommer David. Jag ska möta honom sen ute i snöstormen!


Mina cupcakes!

En mysig torsdag!

Idag vid halv elva kom Bajen till mig. Vi bakade sockerkaka och när den var i ugnen så spelade vi Buzz och sjöng Singstar. Det lät riktigt vackert om jag får säga det själv ;) Och jag vann som vanligt över Bajen i Buzz!! Vid halv två åkte vi in till stan, jag hade körlektion vid två så Bajz släppte av mig vid nya. Det var min elfte lektion idag och den sista med Raimo, ledsamt faktiskt, han är så bra! I alla fall, jag fick köra vänstersvängar idag igen och följa skyltar och så. Det gick bra idag men är besviken på mig själv eftersom jag kör med för hög hastighet när jag ska svänga. Och det kommer jag bli kuggad på om jag gör så på uppkörningen. Men det får jag ändra på!

Efter körlektionen åkte jag till David och var där ett tag, sen tog vi bussen till ik och gick på powerfit. Det var sjukt jobbigt och jag kommer ha en sån träningsvärk imorgon... På bussen hem träffade jag Bullen, jag hoppade av vid henne och drack kaffe med henne och Romina. Sen gick vi en liten runda. 

Nu blir det film och Marabou vintervit. Jag är helt såld på den!!



Två gamla bilder på Bajen och moi från när vi gick i ettan. Det var tider det haha!

Lussekatter/lussekatter/lussekatter

Vi hade ett väldigt mysigt lussebak, Erika, mormor och jag! Och våra lussebullar blev jättefina. Och goda!!! :D






Igår hade jag min halkbana!

Vi åkte från Växjö vid sju ungefär och jag körde den första biten ner till Olofström där vi gör halkbanan. Det gick skitbra för mig att köra och jag var nog bäst också ;) haha. I alla fall, väl nere i Olofström gick vi först igenom hur banan gick till och så, sen fick vi fika. Vid halv tio började vi ute på banan. Det var verkligen kul!! Och det kändes aewsome att få sitta själv i en bil och köra för första gången. Och jag var sjukt rädd första gången jag sladdade... Allt gick jättebra och när vi var klara ute på banorna så gick vi in igen och fick testa hur det känns att krocka i 7 km/h, vi fick väga oss och se hur mycket vi skulle väga om vi krockade i 50 km/h. Sen fick vi sätta oss i en bil som de vände upp och ner och sen skulle vi ta oss ut. Läskigt men kul! Och sist men inte minst så fick vi ha på oss glasögon när man hade 0,5 promille i blodet och sen när man har 1,5 promille i blodet.

Hela dagen var verkligen awesome!! Och nu är jag verkligen nära körkortet!!


Såhär rädd var jag första gången jag sladdade... Haha bilden är från 2006. Jag är skitsöt!
Nu ska jag in till stan, Erika och jag ska till mormor och baka lussekatter. Sen ska jag träna med David! :)

Första dagen på lovet!

Min första lovdag och jag tvingas att gå upp vid kvart i sex... Både jag och David skulle till tandläkaren idag nämligen och det lilla äcklet skulle vara där vid åtta så vi fick ta bussen vid sju. Kul. Jag ska vara hos tandläkaren vid kvart över tio så nu sitter vi på bibblan för att fördriva tiden lite ;) Kul. Jag tänkte passa på att plugga lite körteori. MINDRE ÄN EN MÅNAD TILL MIN B-DAY!!!!!!!!!! YAY!


Sista dagen på praktiken!

Morsning. Jag gick upp vid kvart i sju idag även fast jag börjar vid två. David sov hos mig och skulle ta bussen till skolan vid åtta, så eftersom jag är så snäll så gick jag upp med honom och åt och sen följde jag honom till bussen.

Idag är det sista dagen på praktiken. Sjukt skönt faktiskt, även om det känns liite ledsamt... Har bakat 36 cupcakes som jag ska bjuda på idag, det har tagit mig ungefär 4 timmar att baka dem så om de inte uppskattar mina muffins så jävlar... Haha!

I måndags körde jag för övrigt min tionde körlektion. Det gick bra. Jag följde skyltar och fick parkera och så, Raimo har en liten runda som han kör med sina elever som är som en "uppkörning" eller hur man ska sägs. Skit samma, det gick bra i alla fall och Raimo sa att jag inte hade kuggat om det var en uppkörning och det är ju gött!

Nu ska jag kika lite på Kungarna av Tylösand och sova lite. Kram!

Malmöstad

Halli hallå! Jag vaknade för någon timme sen, var astrött men gick upp i alla fall eftersom jag ska åka till Sara om en stund! :) Kom hem vid halv två i natt eftersom att tävlingen var ungefär en timma sen igår. Vi skulle börjat spela vid sex men de som spelade innan oss var sena och när de var klara så skulle banorna oljas först. Under inspelningen sen så gick en bana sönder så det blev ett avbrott på tjugo minuter till... Det gick hyffsat bra i alla fall att spela igår, pappa och jag hade två srier som var urkassa och två över 200. Totalt fick vi ihop 1985 poäng och hade behövt ungefär 100 poäng till för att gå vidare. Det får gå bättre nästa gång, det var ju trots allt debut! Och sist kom vi inte heller och det kändes skönt ;) Trots att det gick lite dåligt ett tag så var det väldigt kul i alla fall!! 

Vi var klara i bowlinghallen runt tio och då hade vi inte hunnit äta. Så vi körde in i Lund och letade efter etts ställe att äta på i en halvtimme. Det fanns verkligen inget, allt stängde typ vid tio. Till och med Växjö har en pizzeria som är öppen till typ tre? Tillslut hittade vi en pizzeria som var snälla och gjorde mat till oss trots att klockan var kvart i elva och att de stängde vid elva.




Pizza med potatismos låter så äckligt... Och dom har visst extra stor pizza som räker till 3-4 personer. Hihi.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ta bussen till stan vid tio i tolv :)



Nu kör vi!!

Wuhu, snart åker jag och la familia till Malmö! Jag och pappa ska spela mix-sm i bowling, fett nice! Håll nu tummarna för oss då... KRAM!


Btw, här är bilden från när jag rider. Måste lägga ut den för jag är SJUKT stolt över mig själv att jag vågade kliva upp på det gigantiska kreaturet! Kass bild men man ser ju att det är jag i alla fall haha ;)

Bilder från kvällen

Har haft världens mysigaste kväll med mor, far, baby, syster och svåger. Jag och David lagade mat ikväll, det blev paprikabåtar med färs. Är godare än det ser ut hehe ;) Erika gjorde björnbärsglass till efterrätt, sen satt vi och spelade Bluff och Yenga. Superkul!! Jag och David var nyss ute och sprang så nu ska vi duscha. Imorgon blir det Malmö :D 








Operation

Idag på praktiken var jag på ortopedmottagningen. I vanliga fall brukar jag vara på avdelningen. Jag började vid åtta idag och direkt när jag kom till mottagningen fick jag byta om för att vara med på operation. Fick ha jättesexiga blåa kläder på mig och en fin mintgrön mössa typ... Jag var med på fyra stycken operationer och på den första så höll jag på att svimma redan när du gav bedövningssprutan. Så jag fick lägga mig på golvet. Andra gången kunde jag kolla på hälften ungefär och sen fick jag sätta mig ner, likadant tredje gången. På den sista operationen kunde jag faktiskt stå och titta på när de gjorde snittet och när du brände blodkärlen och så. Jag är så duktig haha. Dock tog det ett litet tag innan jag mådde ganska bra igen ;)

Jag, David och Emma var nyss ute och gick typ en mil. Asgött. Snart ska jag åka hem och sova, har praktik imorgon 7-15.30. Sen är jag ledig hela helgen och sen går jag sista beckan på prakiken :)

Power Pump

Godmorgon!! Snart ska jag och David ta bussen till stan och sen vidare till ik. Möter Erika där och sen ska vi gå på ett lunchpass, fett nice ju ;) Jag har praktik idag också, från 14-21.30. Gött...

Btw, jag och David har suttit och tänkt lite på vad vi kan klä ut oss på studentfesten vid jul... Jag tänker vara önskelista!!! :D haha, sjukt fult men ändå så bra. Hoppas bara att festen är innan jag åker iväg så att jag får gå på den. Blev verkligen besviken annars, speciellt nu när jag har gjort en kostym och allt...




Vintervit

Hittade ÄNTLIGEN Marabou Vintervit i butik, som vi har letat ;) Köpte lite cola också... Sen solade David lajte. Mys. 





Bowling och körlektion

Kom nyss hem till David, har tränat bowling. Idag tränade pappa och jag inför SM i mix som går i Malmö på lördag. Därför spelade vi var annat slag, eftersom det är så man gör. Jag kommer börja i varje serie och totalt ska vi spela tolv stycken. Idag på träningen gick det hyffsat bra, hoppas det går ännu bättre på lördag!! :)

Igår körde jag min nionde körlektion. Jag körde motorväg. Det gick faktiskt bra och efter lektionen sa Raimo att jag skulle köra två lektioner till med honom och sen byta till en annan lärare och köra en lektion. Efter det ska jag få boka min UBK om det går bra och om det går bra på den så får jag boka min uppkörning. Lilla Raimo sa att jag är nära nu och det känns awesome!! Dock lite mindre awesome att jag fyller år om en måndag och 11 dagar... Men tiden går ju fort ;)

Nu ska vi gå till Ica. Kramis

RSS 2.0