På Landvetter flygplats :)

Vi har varit här sen tio ungefär. Tågresan gick jättebra, vi var i tid och stötte inte på några problem på vägen. Jag och David hittade lätt som en plätt till flygbussen, så allt har gått finnemang! Nu har vi precis ätit lunch, fläskkarré med potatisgratäng :) Det är ungefär 2 timmar tills vi får checka in, men tiden går faktiskt fort! :D den som väntar på något gott... Hihi!

Spänningen stiger ;)

Nu är allt som ska med till Cypern nerpackat. Har som vanligt fyllt väskan med säkert alldeles för mycket kläder, men man vet ju aldrig vad man behöver hehe! Är ganska spända nu, ska bli så roligt och skönt att komma iväg ett slag! Det behövs :) Vi åker från Göteborg imorn, så tåget dit går klockan 06,06. Flyget går 17,40 så vi har lite tid att slå ihjäl på Landvetter, men det är bra att vara ute i god tid haha ;)

En dag i Ullared

Har varit med mamma, David, Erika och Adam i Ullared idag. Det var inte alls mycket folk, så skönt att man kunde röra sig fritt haha :) Jag hittade en hel del nödvändiga saker. Köpte en vinterjacka bland annat, är jättenöd med den! Handlade även jenas, väska, tröjor, trosor och sådana nödvändiga saker som parfym, body lotion ;) Jag och David köpte lite solkräm och aftersun som vi tar med till Cypern också, bara en dag kvar sen är det fredag! :D

Nu blir det Fångarna på fortet och mys :)

En bild från idag på mog och David. Love u!

Alla vill ha cash

Har jobbat idag från 18,45-22. Sjukt jobbigt att gå dit för tre timmar men vad gör man inte... Hon som jag gick för nu har varit sjukskriven och ska bara jobba halva dagar nu i början, så jag tar den andra halvan. Imorgon ska jag jobba 12-16. Onödigt. Men som sagt, bättre än inget alls :) I need cash!!!

Börjar få ångest över hösten nu. Om jag har jobb eller inte. Ska söka en tjänst på Åbovägen och ska leta efter andra jobb också. Måste. Ha. Jobb. Blir galen :(

Räknar dagar, räknar år

Dagarna går och det börjar närma sig Cypern! FREDAG, FREDAG!! Är galet taggad på att åka iväg, nästan löjligt förväntansfull ;) I'm so excited! Vi ska till Fig Tree Bay. Ska bo på ett hotell som heter Marlita. Ser skitfint ut på bilderna, men man vet ju aldrig... Hoppas att det stämmer överens med verkligheten så vi inte hamnar på världens sunkigaste hotell. Har all inclusive med så bäst för dem att maten är god! ;)

Träningsmatch

Sitter i bilen på väg in till stan, ska ner i bowlinghallen för idag ska vi spela träningsmatch. Kul! Älskar att bowlingen har kommit igång nu igen efter sommaren :) För övrigt ska jag jobba ikväll, 14-22. Helt okej ;)

Myskväll



Hade myskväll med mamma och pappa igår. Vi satt på altanen och åt ost och kex och drack vin. Spelade yatzy och fikade sen med. Älskar mina föräldrar, det var så mysigt och uppskattat!

Ikväll ska jag jobba. Har varit ledig i två dagar nu så det känns väl helt okej! Fick våra flygbiljtter idag, det gör att det känns lite lättare att jobba i alla fall! 

Nu ska jag och David fika lite :)


LÄNGTAR

Jag är så glad! I fredags var jag och David inne i stan och så bestämde vi helt random att vi skulle gå in på Ticket. Sagt och gjort, 20 minuter senare kom vi ut därifrån och hade bokat en resa till Cypern! :D Vi var inne på Ticket i lördags och betalde och gjorde klart allt, så den 26:e augusti drar vi! En vecka och 2 dagar kvar, som jag längtar 
haha ;D Ska bli så skönt att komma iväg och vara ledig flera dagar i rad, behöver verkligen semester nu efter att vi jobbat hela sommaren nu... 

I måndags fyllde min kära syster 21 år. Så när jag slutade jobba åkte jag och hämtade mormor och sen körde vi hem och firade Erika. Det var en mysig kväll med god mat, god dricka och massa skratt, älskar familjen!!



Sammanfattning av helgen :)

Woopidoo! Det är söndag igen och jag har haft en bra och kalas helg! Har festat loss på Karl-Oskar dagarna med fina vänner! Nicke har varit hemma från Norge, så han var med oss och partajade.  Har inte sett honom sen i början av mars så det var skitkul att träffa honom! :D Igår mös jag loss med min fina pojk, åt god sallad och godis och bara tog det lugnt. Skulle egenligen varit på kalle balle med Sara och Sandra, men det blev inte så sen... :( 

Anyhow, idag har jag och David jobbat kväll ihop. Gick skitbra, det går alltid bra att jobba med honom! Han är s himla duktig, mitt fina hjärta! Love him!!! Gah haha.

Nu ska jag sova, börjar jobba klockan 7 imorn ;)

RSS 2.0