30/9 2011

Jag är så trött! När jag åkte hem med bussen innan somnade jag och vaknade av att jag dregglade och det rann ner på min tröja. Jag = fräsh tjej! Hehe. Ligger i sängen nu och kollar på OC. Borde ha dåligt samvete eftersom det är kanon väder ute, men nej jag har faktiskt inte det. 

Filmkvällen med Martina och Bajjen igår var myyys! Kollade på Paranormal activity 2 (som för övrigt var LÄSKIG, vi var skiträdda alla tre) Vampire sucks och White Chicks. Måste göras om minst en gång till innan Martina åker till London!! ♥

Lessbo fy fan

Sitter på bussen påväg till Bajjen! Han, Martina och jag ska ha filmkväll :D mysigt!

Har haft två asroliga dagar på jobbet btw. Har jobbat med Pia och vi har hittat på massa bus! Hon låste in mig på personaltoan igår.. Så nu planerar jag min hämnd hehe! Hon vågar inte riktigt gå på toa just nu ;) hihi älskar mina kollegor på jobbet, vi har så kul!! :D

Detta är en bild på ett konstverk jag gjorde vid lunchen idag. Brukarna gillade den ;) Pia också ;)

 


Hatar länstrafiken!!

Blö!! Hatar att de aldrig kan hålla tider och att bussar inte kommer. Visst, bussar kan gå sönder men inte konstigt när alla bussar här typ faller samman när som. Blir så arg!!

Aja. Jag kom lite sent till frisören tack vare dessa jävla bussar, men nu är jag lite gladare för mitt hår är fint och icke slitet ;)

Lena skrev nyss och frågade om jag kunde börja jobba igen redan vid 17.15 för det fattas tydligen folk. Tja, jag har ju inget bättre för mig så det kan jag ju. Haha :)


Fullspäckad dag!

Halli hallå!

Jag befinner mig nu på jobbet, ska jobba 7.30-14. Ska ner till stan efter det för jag ska klippa mig vid kvart i tre! Äntligen är det dags, mitt hår är så slitet nu :( haha usch! I alla fall, när jag klippt mig ska jag gå till mamma och hämta lite mat, för jag ska jobba ett till pass idag, 18.15-22, tuff dag!


Vimmel

Vimmelbilder från lördagen, vi är så himla fina så! :D



Jag var ju på Östregården, det gick bra och så men det fanns inget de kunde erbjuda mig just nu. Tyvärr :( men de tyckte att jag lät intressant och tog mina uppgifter och skulle ha mig i åtanke om något kom upp, allt något! Fick även reda på idag att jag har ett litet vik från 12/11-23/12 på Åbovägen av Lena idag, skönt att veta att jag inte är arbetslös i alla fall!! :D

JAG DÖR HAHA


26/9 2011

Är helt slut i kroppen efter spinningen idag. Fy vad jobbigt det var, men ack så skönt efteråt! Älskar känslan när man typ svettas bort flera kilon, känns det som i alla fall hehe ;) 

Nu har jag tittat på idol och svenska hollywoodfruar, pratar lite med fina Martina också. Kan inte sluta vara lite ledsen för att hon snart åker :( 

Anyhow. Imorgon ska jag till Östregården på intervju. Hoppas det går bra, vill så gärna få jobb där! Börjar bli väldigt nervös nu, är mest nervös för att inte hitta chefen haha. Tönt jag är. Men i alla fall, önska mig lycka till.

Nya tag!

Så blev man med jobb imorgon igen. En på fyran har blivit sjuk, så istället för att vara ledig imorgon så ska jag jobba 7.30-14. Känns som jag typ bor på jobbet för tillfället, men skit samma, måste ju ha caaaash. 

Efter jobbet imorgon ska jag gå på spinning med mamma och pappa. Och så har jag bokat ett pump-pass på tisdag. Har varit skitdålig på att träna nu på sista tiden plus att jag fuskat lite med viktväktarna, så imorgon kör jag fan i mig igång hårt igen! Hoppas min motivation jag har nu håller i sig bara... Haha ;)

Söndag

Det blev en lyckad och rolig kväll igår :) Även om jag var lite, lite ledsen för att Martina ska flytta till London om två veckor. Kommer sakna henne, FLYTTA INTE!! Men är glad för hennes skull! :)

Jag håller på att laga kålgrya, det tar ett ganska bra dag för den ska koka i typ 2 timmar... Men den som väntar på något gott! Mamma och jag hjälps även åt att göra basilikatonfisk med pasta :) Ska snart hoppa in i duschen, sen åker jag in till mormor en stund innan jag börjar jobba vid klockan 6! En bra söndag faktiskt :) 

Vi igår <3

Kvällen kommer bli awesome!

Nu har jag gjort mig färdig, ska ta bussen till stan om 40 minuter ungefär. Åh jag är så taggad, tonight's gonna be a good night! 


Har på mig den nya kjolen från hm, min nya tröja från gina! Och så ser man ju lite hur slingningen blev ;)



Äntligen lördag! :)

Weehoo, det är lördag! Jag har jobbat en skvätt idag, 7.30-11.30 om man ska vara exakt ;) 

Just nu sitter jag och funderar på att springa en runda. Jag vill göra det men jag kan inte hitta motivationen. Måste städa också, men kan inte hitta den motivationen heller. Taggar istället inför ikväll, för då blir det party party med Marty och Bajjen och Tobbe! AWESOME!

VIP frukost

Nu har jag, mamma och Erika varit på frukosten på lindex ;) vi blev bjudna på kaffe, juice och ost/skinkfralla från Sandys, väldigt gott faktiskt. Man fick 25% rabatt på hela köpet idag, så jag köpte en skjorta och ett par jeans för 450 kronor, värt det! :) Snart kommer David ner till stan, vi ska kika lite på hörlurar åt honom. Senare idag blir det jobb i 3 timmar...

Ledig dag

Idag har varit en skön och mysig dag. Jag och David var och åt buffé på Royal Thai, det var gott men jag mådde lite illa efterråt dock :( Haha, vi åkte till Grand Samarkand sen och shoppade lite. Jag köpte skinnkjolen på hm och en tröja på Gina. Skulle ta bilder på dem, men de blev inte bra så jag får lägga upp bild senare ;)

Anyhow, min slingning av håret igår blev bra! David är så duktig så ;) Hihi. Snart ska vi kika på Breaking news och sen sova!
Ska på VIP-frukost på Lindex med mamma och Erika imorgon btw. Får se vad det är för något haha :)

Älskar dig! Och saknar Cypern...

Slingar håret

Just nu sitter jag med en hätta på huvudet och med hårfärg i håret. David har hjälpt mig att slinga håret, är snål och vill inte betala 1000 spänn för att klippa och slinga håret!! Hell no, så jag gör det själv. Hoppas det blir fint, för annars blir jag ledsen :( Det återstår att se...

Efter jobbet idag träffade jag Sara en stund på stan. Jag provade en skinn-kjol på hm som var superfin! Ska tillbaka imorn och testa igen och kanske köpa den. Är ledig imorn= SKÖNT!

Mhmmmmm

Längtar galet mycket till lördag, det blir utgång med Martina, Bajjen och Tobbe. Vi kommer rocka!! :D 



Bättre sent än aldrig!

Jag har precis duschat och ska snart göra mig i ordning, ska åka ner till stan sen och träffa Lisa, Martina och Elin! Vi har inte träffats alla fyra sen studenten typ. INTE OKEJ! Men nu har vi äntligen tagit tag i oss själva och bestämt :) Vi ska byta våra studentpresenter vi fixat till varanda (vilket inte heller okej att vi inte gjort än haha). Så kul att se mina hjärtegull igen! :)

Ska jobba sen också, 16-22 idag :)

Vi på studenten! Usch, jag var faktiskt knubbig hehe
OP08A

Gos

Ligger i Davids säng och tittar på I am legend på trean. Jag blir typ stressad av den, men jag gillar den ändå haha. Vi har ätit chips och druckit lite cola också, mysigt värre :) Vi har jobbat båda två idag, så skönt med lite söndags-mys nu! Älskar min gosepojk!

Mysig kväll :)

Det blev en mysig kväll med god mat (smörgåstårtan var asgod, som väntat hihi) äppelkaka, rulltårta, godis och sånt där! Pappa fick ett spel som heter Retro av Adam och Erika, så vi spelade det också. Som sagt en lyckad och mysig lördagskväll.

Nu ska jag och David kolla på "Partaj" och sen måste jag sova, ska upp imorgon och jobba 7-13!

Mmmmmmm, I love mat!

Vinst och pappas födelsedag!

Vi vann matchen idag! :D Jag spelade asbra i första serien, men sen så bara sket sig allt och jag var hur dålig som helst... Tråkigt, men det viktigaste var att vi vann! 

Idag fyller pappa 45 år (och Elin fyller 19, grattis!). Det betyder att det ska ätas smörgåstårta ikväll! Så jävla gott, mamma och mormor gör världens godaste smörgåstårta! :D 

Grattis igen världens bästa pappa! ♥


Jag idag :)

It's friday!

Nu är jag hemma hos David efter en lång dag på jobbet! Har jobbat 13-22 idag. :)
David är ute och härjar med sina föredetta klasskamrater, går på krogen och sånt där. Är med jättesugen på att gå ut, men det passade inte idag. Istället sitter jag här så ensam så ensam och äter mackor med leverpastej. Vilken tur att jag älskar leverpastej. Hehe ;)

Imorgon ska jag spela match. Har verkligen längtat efter att det ska bli lördag, för jag är så galet sugen på bowling! Vi ska spela mot Växjö Norra, så det är mycket viktigt att vinna! Haha! Förra veckan vann vi med 16-4 så hoppas det går lika bra imorgon. Jag ska kötta ;)

lilla jag lilla jag

Onsdag

Det blev ingen promenad runt sjön med Sara idag :( det regnade och blåste som bara den när jag vakande så vi bestämde att vi ska ta det en annan dag :) Jag gick och la mig jämte David sen igen och somnade om till 12! Fick skynda upp och göra mig i ordning och äta frukost (eller snarare brunch...) och sen cykla till jobbet där jag förövrigt befinner mig nu :) Ha en bra dag ;)

Coola tanter

Gah, blir galen på bittra kärringar som tycker de är bäst! Jag och David var och tränade innan ikväll och skulle ta bussen hem till honom sen. Vi skulle vänta i ungefär 20 minuter så vi gick in på stationen för det var så kallt och så. När det är fem minuter tills bussen ska gå går vi ut och ställer oss i busskuren, det står även ett gäng med tanter där. Bussen kommer och de står där och kacklar, jag och David går och ställer oss vid vägkanten och så hör man någon som bara "Jaha, barnen tror de kan gå föra oss sådär... Vi har ju stått här och väntat så länge" och bla bla, sen så knuffar av av dem undan mig lite och så går hela gänget före mig och David in på bussen. Sen sitter de och pratar om hur "vi barn" är och att vi är oförskämda och ouppfostrade. Fan vad arg jag bleeeeev. Det är väl ändå de som var oförskämda, som knuffas och pratar om oss så vi hör. Usch va. Gamla människor skyller alltid på "oss ungdomar" och hur vi beter oss, men de får tydligen säga och göra vad de vill, för de gör ju aldrig något fel. Så dålig stil.

Tråkigt inlägg, ville bara få ut min ilska lite ;) hehe. Har jobbat 7.30-14 idag. Imorgon jobbar jag 13.30-21. Men innan dess ska jag gå runt sjön med Sara :)



Watch out

Är helt slut i kroppen, var på ett skitjobbigt spinningpass med mamma och pappa innan ikväll. Det var jättekul men jobbigt som sagt. Svettades som en gris och benen krampade nästan, men det är så det ska vara! Då vet man att man har gjort bra ifrån sig ;)

Har jobbat idag också. Skulle egentligen bara jobba 7-10.15 men det var en som var sjuk på en annan enhet, så när jag egentligen skulle slutat gick jag över dit och jobbade till 14. Inte mig emot, jag tackar gärna ja! David slutade också vid två, så då åkte vi ner till stan tillsammans och gick in på Ur&Penn. David skulle ändra storleken på sin klocka och medan han gjorde det så kikade jag runt lite och det slutade med att jag spontanköpte en skitfin klocka! :D 

198 kronor kostade den. REA, innan kostade den 498. Det tyckte jag ju var ett kap haha

Bildbomb från Cypern! :D























Till dig, Erika!

Erika skrev ett sms till mig. "Är du på Landvetter? ;)". Nä, det är jag ju inte... Hihi så nu bloggar jag för din skull systra mi!

Önskar att jag var på Landvetter. Veckan på Cypern gick så sjukt fort och nu i efterhand så känns det nästan inte som om vi varit där... Men GUD vilken bra vecka vi hade! 35+ och strålande sol och klarblå himmel varje dag. Vi solade och badade massor, drack goda drinkar och åt god mat. Bara njöt av att vi hade semster och att vi var ensamma, det behövdes verkligen! Åh, love Cyprus!! 

Och nu är vardagen igång igen. Jag jobbar och står i. Har dock nästan bara fått turer som är 3-4 timmar i hela septemer. Bara några enstaka heldagar. Men jag tar det jag får. Måste ha pengar. Hoppas jag får bättre tider snart, är så drygt annars ju :(

RSS 2.0