Bal och skattjakt!

Igår var det äntligen dags för vår bal! Åh det var så roligt och alla var så himla fina! 

Kort sammanfattning av gårdagen:
Jag var och fixade mitt hår hos Jill vid tolv, det blir så fint!! Träffade David sen, vi köpte med oss mat och åkte hem och åt innan vi började göra oss iordning. Jag har aldrig känt mig så fin som igår!
Innan balen började åkte jag, David, Erika och morfar till Teleborgs slott. Erika fotade oss där. Vid sex ungefär var vi nere i teaterparken och minglade bland alla andra som skulle gå på balen. Som jag sa innan, alla var så jävla fina!!! Vid sju gick vi in på PM och satte oss till bords, sen åt vi förrätt, huvudrätt och efterätt. Det var gott :) När vi ätit klart var det dags för vals ute på Terassen och sen party ;) Det var verkligen en awesome kväll, vill göra om den också haha!

Min frisyr, så fin :)
En liten bild på mig :)

Lägger ut fler, bättre bilder från balen imorgon! :)


Idag var det skattjakt! Det var helt crazy, roligt men crazy! Folk sprang nakna runt grusplanen, jag åt kattmat, vi badade i "kanalen" vid Linnégatan. Det togs hål i öronen och någon tatuerade sig.... Crazy. Tycker dock att det var lite tråkigt att det inte fanns mer grejer man kunde "utföra" liksom... Aja, det var skoj :)

Helgen i bitar ;)

Tiden går så fort... Peo och Nina åkte hem idag, har varit en mysi helg med en del av släkten :) Morfar är i alla fall kvar, han ska stanna enda till den 10 juni!

Jag och David har bakat massa kladdkakemuffins idag till hans student. Så jävla grymma är vi ;D Vi var tvunga att smaka på dem och se så de var goda. Det var dom. MUMS.
Imorgon är det bal, jag är helt pirrig över det. Vi kommer vara så fina! Ser verkligen fram emot det! 




FRIDAY

Idag fick jag och Elin reda på vårt betyg på vårt projektarbete. Vi fick.... dam dam dam dam, ett stort jävla MVG!!!!! Fucking awesome, som vi har kämpat. Vi var verkligen värda det! :D 

Jag skulle egentligen varit ledig idag, men Åse skulle ha betygssamtal med oss så det var bara att släpa sig till skolan. Hon bjöd på bullar också, så det var ju inte helt förgäves jag fick dit ;) Fick ett VG i psykiatrin. Är nöjd med det eftersom det inte riktigt var mitt favoritämne. 

Efter skolan träffade jag David och Josse och även Emma en liten stund. Var hemma hos Josse sen och fikade, spelade buzz och glodde på TV. 

Ikväll kommer morfar, Peo och Nina. KALASMYS JU!!

WHOPPA!!

Alltså pudrundan var så rolig att jag tror jag dör! Är värsta ledsen över att den är över, vill göra om det!!! Hela kvällen var helt awesome, inget gick fel och stämmningen var verkligen på topp hela tiden! JAG VILL GÖRA OM DET!!!! GAH!

PUBRUNDA!!!

Idag är det pubrunda, tagga som satan! Kommer bli så jävla rooooligt! Hela klassen ska vara hemma hos mig innan och förfesta, nice! ;)



Yatzy

Jag, David och hans mamma har blivit beroende av att spela Yatzy. Det är nästan det enda vi gör om dagarna... Men sjukt kul ;) Haha. Idag hade jag för övrigt mitt sista prov EVER på gymnasiet och jag har skrivit min sista inlämingsuppgift EVER. Känns sjukt att studenten är så nära...


party people

Några bilder från i fredags när jag och mina flickor var på Terassen :)


NICE

Nu var det längesedan jag bloggade - igen. Jag har ingen annan ursäkt än att jag är otroligt lat ;)

Förra veckan var mys, jag solade, var med mina fina vänner och min mysiga David. Och jobbade lite. Otroligt nice!

För övrigt är skolan sjukt slapp nu, har bara sjukvård och psykiatri. Och foto iofs men det är ju inget jobbigt. Har bara enstaka lektioner, skönt! Denna veckan har vi en inlämning i psykiatrin och prov i sjukvård, sen är det NO MORE LÄXOR!!! Fuck yeah :D 
På tisdag nästa vecka är det pubrunda, sen är vi lediga dagen efter. Veckan efter det är det bal på måndag den 30:de och sen är vi lediga torsdag, fredag och måndag. Jag hjärta långhelg ;) Efter det är det tisdag, alltså Kungsmads student, onsdag Teknikums student och alltså min!! På torsdag är det Katedrals tur och på fredag är det slutfest! Fest hela veckan! Woho! Haha :)

Slänger in några bilder från den gångna veckan också ;)


Söndag igen!

Oj, oj, oj vad helgen har gått snabbt va! Har jobbat både igår och idag och det har gått awesome! Har verkligen haft det roligt, så söta är mina gamlingar på jobbet ;)

Imorgon ska jag vara hemma hela dagen och sola (??!) och vädret tillåter. Ska även passa på att tvätta bilen. Städade den idag. Den ser förjävlig ut! Jag skämms :(

Nu blir det gos med David! Min lilla blåbärspojke ;)

Vårruset!

Sprang ju vårruset idag och det gick faktiskt awesome! Sprang på 23.50, en helt okej tid med tanke på att jag har varit väldigt dålig på att träna ett tag nu ;) Jag och Erika starade i den första startgruppen, står man i den så ska man ha ambitionen att SPRINGA. Så jävla irriterande när det är folk som ställer sig i den startgruppen och GÅR. Erika och jag fick knuffa oss fram och springa mellan alla och kuta upp för första backen. Så himla irriterande!! Ska man gå - ställ dig i gruppen längst bak och sluta tänk på er själva!! Förlorade lätt 30 sekunder på detta. Störande.

Det var väldigt roligt i alla fall och jag ska lätt springa nästa år igen och förbättra min tid! :D



Jag och Erika innan, var skit-taggade!



När vi kommit i mål. Erika sprang på 21.10, så duktig är hon!!
Mamma när hon kommit i mål. Hon sprang hela vägen, jätteduktig hon med! :)

Ska springa vårruset idag :)

Idag, eller snarare ikväll ska jag springa vårruset. Mamma och Erika ska också det, så himla hurtiga är vi ;) Hoppas bara att det är mycket bättre väder idag än vad det var igår, det snöade SJUKT stora snöflingor och var värsta kallt :( Läste btw att det ska bli 20 grader i helgen igen och att det ska vara 21 garder och strålande sol på måndag när jag är ledig och bara ska vara hemma. Hoppas det inte ändras. Ska steka i så fall!!


Några bilder från när vi var i Mellbystrand :)

Mina fina vänner! ♥ ♥

Söndagsmys

Jag och David var på Samarkand idag igen, men idag åkte vi faktiskt dit för att David skulle söka jobb. Vi gick in på Cubus också och jag hittade lite saker att prova. Det blev så att jag köpte en tröja, en jumpsuit och ett par jeansshorts. Kostade 420 kronor för alla tre klädesplaggen eftersom det är 30% på allt.  Inte alls farligt ;) Dock så har jag gett mig själv shoppingförbud nu på ett tag. Ska fixa det haha.

Vi har varit på tipspromenad med mamma och pappa idag också i Fyllerydskogen. VAIS har ju hand om det, så man måste ju gå den. Plus att det är kul! Fick bara 4 rätt idag dock och vann inget på bingoraden heller. Det var lite tråkigt... :(


RSS 2.0