Lördag

Kul att regnet bara vräker ner idag... Jag ska jobba idag, 14-22, och eftersom det är lördag så går det inga bussar hem och jag orkar då inte gå så sent på kvällen, så jag måste cykla! Hoppas det blir upphåll ett tag så jag slipper bli genomsur ;) Får slänga in kläderna i torkskåpet annars hihi. 

Annars då liksom... Ska som sagt jobba hela helgen, till tio idag och imorgon jobbar jag delad tur och sen har jag ett pass på måndag med, så det blev en lugn kväll igår med David och lite godis. Men bara lite eftersom jag fortfarande viktväktar! Det går skitbra btw, har gått ner 8 kg :D Jag känner mig jätteduktigt! 

Nu ska jag göra mig iordning, äta lite och sen är det dags att cykla iväg! 



Är sämst!

Jag vill vara bra på att uppdatera här i bloggen men det verkar som att jag aldrig kommer bli det. Jag gör ett nytt försök som startar NU! Haha hihi får se hur det går ;) I alla fall, sitter på stationen just nu och väntar på David. Han jobbar och vi skulle ses när han slutatade och gå till polisen så han kan skaffa ett pass. Fan vi kommer snart iväg till ett varmt land, vi som bara drömt och pratat om det. Har inte bokat resa än men i slutet av augusti ska vi göra det! Blir knäckt om det inte blir av haha :(

En bra helg!

Helgen har varit awsome! I fredags var det utgång med Lisa och Martina. Vi var hos Martina och förfestade innan och vid elva åkte vi in till stan och tog en drink på Sports och sen drog vi vidare till Terassen! Fy fan vad kul vi hade! Kvällen var verkligen lyckad :)

Igår var Sara och Sandra hemma hos mig och mös. Jag lagade paprikabåtar åt oss och det var asgott! Vi satt på altanen och pratade gamla minnen, skrattade massor. Vi har varit med om mycket under åren ;) Tycker verkligen om er flickor, är glad att vi umgås igen! ♥

David har jobbat hela helgen igen btw... Har inte sett på flera dagar nu och jag saknar honom :( Han slutar vid nio idag så jag ska köra in till stan sen och sova och mysa hos honom, min fina älskade pojk!

Två bilder från fredagen:

Hade mitt snygga örhänge som jag fick av David i studentpresent! Hett ;D

Moi!

Long time, no see

Dagarna bara flyger förbi känner jag. Jobbet går bra men det är väldigt stressigt, men inga sura miner för det, jobbar med världens bästa människor, både personal och brukare :)

I måndags var jag hemma hos Sara och mös med henne och Sandra. De ska komma hem till mig imorgon så ska vi ha en myskväll igen. Är så kul att vi har börjat umgås igen! :) 

Just nu håller jag på att göra mig i ordning, för vid åtta åker jag in till stan och sen till Martina för lite förfest hos henne. Jag, Lisa och Martina ska ut på Terassen ikväll, så party party!

Bra dag! :)

Jag har varit ledig idag med, så har myst med Lisa, Elin och Martina en stund! :) Har suttit vid sjön i princip hela eftermiddagen och pratat, ätit galss och njutit av solen. 

Sov hos David igår efter vår utgång på terassen, som för övrigt var rolig. Tog ett litet tag innan vi kom igång, men sen blev det lite fart i oss och vi dansade loss. Ett minus dock var att dj:n tydligen fick slut på låtar?! Spelade samma låtar några gånger = TRÅKIGT! 

En VÄLDIGT rolig grej är att jag idag fick reda på att jag vunnit 1000 kronor i Sportzkampen, en tävling som vi deltog i när vi spelade vårt klubbmästerskap i bowling för någon måndad sen. Jag kom trea! Catchiiing! Så himla kul, blev så jävla glad!! :D 


Några bilder från igår :)

Ledig dag

Idag är jag ledig, men fick tyvärr inte njuta av min sovmorgon eftersom de ringde två gånger till mig från jobbet och undrade om jag kunde jobba. Nej sa jag... Sen ringde de till David, två gånger utan att han hann svara och sen en tredje gång. Vi gav upp att sova efter det... Haha kul liksom. 

Snart ska jag och David in till Grand Samarkand och kika lite. Vi är shopping sugna! Ska käka lunch på en salladsbar och se också, mysigt! :) Ikväll ska jag gå ut med Martina och Lisa, mina saknade små flickor. Har inte setts sen studenten, miss them!

2 juli

Väldigt dålig uppdatering här, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, visst är det så?
Är ledig denna helgen, så himla skönt. Hade tänkt ha en mysdag med David idag, men de ringde från Åbovägen och undrade om ha kunde jobba, så han har varit där hela kvällen. Och så ska han jobba imorgon med, synd nu när jag är ledig :( Aja, är ändå glad för hans skull! :D Han har fått en hel del tider nu!

Idag har jag städat hela dagen. Intressant va... Fick ett ryck och diskade upp allt som stod på diskbänken, tömde soporna i köket. Städade båda toaletterna och sen plockade jag (äntligen!!) i ordning alla mina presenter jag fick på studenten och pusslade in alla kartonger i min garderob. Sen städade jag mitt rum också. Mycket effektiv dag må jag säga ;) 

Annars i veckan har jag bara jobbat. Träffade Sara i tisdags med! :) Vi gick runt sjön och pratade. Hittade 70 spänn så vi köpte jordgubbar och glass för dem. Gratis är gott! ;D 


Gammal bild på mig och Sara ;) från sjuan eller något. Goa tider det haha

RSS 2.0