Jag är lat!

Har inte skrivit på evigheter här känns det som... Men det är bara för att jag är så sjukt lat och aldrig orkar göra något ;) hihi.

Praktiken har tagit slut sedan jag skrev sist. Hade sista dagen i torsdags, jävligt skönt samtidigt som det var lite ledsamt. Tro det eller ej så trivdes jag skitbra sen, så som jag klagade innan! Jag är en tönt.
Mellbystrand med mina flickor var nice, trots att Club Moon spelade skitkass musik, vi blev äggade (det var ju trots allt påsk) och att Halmstadsbor var allmänt dryga... Vi får åka tillbaka i sommar och steka på stranden och gå på after beach! Det kanske blir bättre ;)

Tja... Idag är det Valborg. Jag var sugen på fest, men ingen visste något och jag orkar inte ta tag i det heller, så det blir myskväll med David istället! :D 
Grand Samarknad har förövrigt öppnat nu och det blev fiiint! Var där både igår och idag och shoppade lite. Har köpt studentklänning nu! Så jävla fin! Har även köpt två mirakelbh:ar. Nice!

Mellbystrand!

Nu är vi äntligen i Lisas stuga i Mellbystrand! Som vi har längtat ;) Vi åkte vid 6-tiden och när vi kom fram köpte vi pizza som vi smällt i oss nu. Och lite choklad och cola. Just nu tittar vi på Jiddra inte med Zohan som går på trean. Ska snart sova, är helt slut efter bara 4 timmars sömn i natt plus en heldag på praktiken. Sen måste vi vara fit for fight för utgång imorn!! Tagga :)

Måndag igen

Sitter på bussen hem, har varit och myst hos David! När jag kommer hem ska jag och syster titta på mean girls 2 och mysa lite!

Helgen gick fort och det gick bra att jobba! I lördags när jag slutade åkte jag hem och åt tacos med mamma, pappa och Erika. Sen körde jag och Erika till Adam och fikade med honom och hans vän Henrik. Efter en stund åkte vi ner till stan och köpte godis på hemmakväll, sen gick vi upp till mormor och åt godis, kollade på morden i midsommer och pratade massor. Mormor var inte hemma dock.

Igår hade jag praktik från 7-17 sen åkte jag till David och sprang åttan, alltså vi sprang både runt trummen och växsjösjön. Det kallas åttan för man springer som en åtta och det är 8 km. Eller det var faktiskt 8.2 km ;) vi sprang i alla fall bra, stannade inte, blev inte trötta! Tog 52 minuter och det var riktigt roligt!!

Imorgon är jag ledig!! :)

Kommer nog bli en hyffsat bra helg!

Är i skrivande stund påväg till praktiken ;) lunchen med Martina och Lisa var mysig! Vi satt och pratade om att det är så synd om oss som ska jobba denna helgen och om hur kul det ska bli att åka till Lisas stuga nästa vecka! Jag slutar halv fem idag, Gerd sa till mig igår att jag kan byta min delade tur mot en heldag, nice! När jag slutat ska jag åka hem och äta tacos med mor, far och syster. Mysigt! Det blir nog en ganska bra helg i alla fall :)

Fredagsmys

Sitter på mammas jobb just nu och myser. Vid kvart i tolv ungefär ska jag träffa Martina och Lisa. Vi ska gå till pastabaren och luncha lite. Vi jobbar kväll allihopa idag, så det passade perfekt! ;) Elin jobbade dag idag, så hon kunde inte följa med :( Tur att det snart är lov, då ska jag och mina flickor åka till Lisas stuga i Mellbystrand, även Elin ska med ;) hihi. Ha en bra dag på er!

En väldigt spännande torsdag

Idag har jag varit ledig. Var intre ledig igår eftersom att de ändrade mitt schema igen. Jag har verkligen dragit nitlotten av mig, Elin och Hanna som också är på samma avdelning. Jag har sämst schema, krabb med att få ihop timmarna... Blö. Längtar tills praktiken är över, trivs inte så himla bra faktiskt... All heder åt ortopeden där jag var förra praktiken!

Äh, ska sluta gnälla om praktiken. Stackars David får inte höra något annat än mina klagomål på att jag inte vill dit och att jag får ångest över det och så. Det är bara att bita ihop, vem vet, det kanske blir skitkul tillsist ;) ska jobba helgen dock, fredag 13.30-21.30, lördag 7-21.30 och söndag 7-17. Och så jobbar jag måndag med... 

Idag på min lediga dag har jag inte gjort något särskillt. Vaknade av mig själv kvar över åtta och var pigg som en gris. Åkte ner till mamma vid elva och sen hämtade jag min efterlängtade lins så jag slipper ha glasögon nu, dom är ju bara i vägen. Träffade David vid tolv och åkte hem till honom igen och sen kom Josse så vi fikade. 
Det var väl allt jag har gjort idag, verkligen spännande! ;)

Åh... Jag längtar verkligen till sommaren! Vill åka till Halmstad med Emma och David, göra en favorit i repris från förra sommaren! :)

Goda nyheter medför dåliga nyheter...

Hahaha alltså rubriken är lovely! Och nu ska jag förklara vad jag menar med den ;)
Jag fick reda på idag att jag är ledig på onsdag, helt awesome! Dock gör det att jag nog inte kommer få ihop mina timmar under praktiken... Men det löser sig förhoppningsvis!

Nu ska jag och David ut och springa i det UNDERBARA vädret som vi har idag! Hoppas att vädret håller i sig, längtar tills träden slår ut och tills gräset blir grönt!! Hihi

Så var det söndag igen...

Jag hatar att det är söndag idag, det betyder att min helvetesvecka börjar imorgon. Fast egentligen är det ju mer än en vecka. Hela åtta dar om man ska vara exakt. I åtta dar UTAN ledigt ska jag befinna mig på praktiken. Jag är en nolifer på riktigt alltså...

Helgen har varit bra i alla fall, i fredags var det massa mys hos Lisa med henne och Martina. Igår var jag och David på stan och uträttade massa ärenden och sen på kvällen var vi och såg "Hur många lingon finns det i världen". Den var mysig och jag fällde exakt två tårar ;)

Haha vi är så söta!

Påväg till Hovmantorp!

Sitter på buss 218 som ska ta mig till Lisa i Hovmantorp. Vi ska ha myskväll, hon, Martina och jag. Hörde av Lisa att det vankas pizza ikväll, det låter inte helt fel det ;) synd att inte Elin kan vara med idag dock... :( Jag köpte en plopp innan när jag väntade på bussen och den smällde jag i mig på typ fem minuter. Det var gott...

Innan idag var jag på stan med mamma och Erika. Jag hittade inget, tyvärr. Provade en ljus kavaj på hm som var skitsnygg men det var kemtvätt på den så jag pallade inte. Träffade David en snabbis sen med innan jag skulle ta bussen, gud vad jag tycker om den pojken! Hihi

RSS 2.0