Paketkalender

Det har blivit lite av en tradition att hela familjen gör en paketkalender tillsammans! Jag köper två paket var till mamma, pappa och Erika, mamma köper två paket var till mig, pappa och Erika osv. Och nu är den färdig, alla paket är ditsatta! 


Kan inte fatta att det redan är den första december imorn. Tiden går så fort. För fort nästan! Börjar få åldersnojja och jag ska bara fylla 19. Nice hehe.



30 november

Idag har jag hunnit med en hel del! :) Åkte in till stan 9.20 med David. Vi var inne på Clas Olsson och handlade julklappar, på Nordea och satte in pengar och på hm och köpte kläder. Efter det åkte jag till Bajjen och hjälpte honom att skruva ihop lite möbler till hans lilla lya, jag var grym på det haha! Vid två cyklade jag bort till Josse, hon bjöd först på vårrullar och sen fikade vi lite, spelade wordfeud och kikade på TV. 

Jag skulle gå på afropower idag också, har varit supertaggad på det hela dagen och så får jag ett sms om att det är inställt. 45 minuter innan passet skulle börjat..... Så det blev ingen träning idag. Tråkigt!!

Tummen ner för mitt inställda pass.. Fuck :(

Tisdag :)

Oj vad bra det gick att träna! Jag tyckte till och med att det var riktigt kul idag. Skönt, det var längesen jag njöt av att träna! :)

Nu ska jag äta lite, sen ska jag möta upp David. Vi ska gå på stan och handla lite julklappar. Mysigt :)

Min syster är bäst på att laga mat, värsta fin matlåda jag fick idag va :D


Wehoooo

Hade en superbra söndag igår! Gos med David på morgonen, mysig frukost med hela familjen, hängde med Sandra, drack kaffe hos Bajjen och som avslutning på dagen blev det bio med Sandra och Sara! Vi såg Breaking dawn och den var SÅ bra, vill inte vänta typ ett år till del två kommer :(

Nu sitter jag på bussen till mamma, ska äta lite och sen åker jag upp till jobbet, 14-21.30 jobbar jag idag! :)


Första advent och oväder

Idag är det som alla vet första advent, pepparkakorna bakades igår och lussekatterna i fredags. MUMS! :D Känns dock inte alls som advent. Idag öser regnet ner och det blåser som fan. Ett träd i lekplatsen utanför mig har blåst ner i natt liksom... Usch!

Just nu väntar jag på Sandra! Vi ska gå på julskyltningen! Ja i detta väder... Vi är inte kloka!!



24/11

Är nyss hemkommen från jobbet. Har börjat på en ny enhet idag, ska vara där i en månad nu innan mitt gravvik drar igång, på en annan enhet.. Hehe. Det har gått bra ikväll i alla fall, fast tycker inte om att vara ny och inte känna till brukarna och vilka rutiner de har och så. Men det kan jag nog snart! :) Har jobbat med Elin hela kvällen i alla fall, det var skönt. Och kul! 

Snart ska jag prata lite med Martina på Skype och sen sova. Jobb imorn 7-16 och sen är det äntligen HELG!! :D

Tisdag it is

Står just nu och väntar på bussen till stan. Hade tänkt träna, först springa ett varv runt sjön och sen rocka gymmet!


Ledig dag

Idag har jag:

- sovit till klockan elva
- kört David till jobbet
- kollat på TV med Erika
- varit i bowlinghallen och borrat mitt nya fina klot
- spelat wordfeud
- efter många om och men sprungit en runda
- ätit tomtegröt
- ätit pepparkaksfudge
- kollat på CSI

Nu ska jag titta på film. Antingen Bad teacher eller Kick-ass... Hur svårt ska det vara att bestämma sig liksom...

Söt_chey - pannlampa och reflexväst is the best ♥

...

Är nog den mest otaggade människan på denna jord just nu...
Plus att jag har ont i nacken, nice livet!!! My god.


Kolla vad jag gjort!

Wiiie, trodde inte jag skulle våga men det gjorde jag! Gjorde inte alls ont :)


Miss u like crazy

Vill att du ska komma hem nu Martina :(



Dålig uppdatering

Jag lever kära ni. Har bara inte orkat skriva något här på några dagar ;) bad girl... Anyhow, i måndags jobbade jag och på kvällen bowlade jag med Lisa och Bajjen. Ägde dem! Införskaffade mig även ett nytt klot - ett spärrklot! Efter bowlingen var jag och Bajjen ute och sprang, ska hjälpa honom att komma i form... Hehe ;)

Aja... Just nu ligger jag i Davids säng och tittar lite på tv. Har saknar min gose, äntligen är han hemma från Norge igen! :) <3 Även om han bara var borta i typ fem dagar så kändes det läääänge!

Imorn ska jag jobba, sen väntar jobb heeela helgen. Torsdag till söndag. Men det känns helt okej, jobbar med roliga människor! Känns som en stor familj på jobbet, mysigt ju hihi


Fars dag!

Idag är det ju fars dag! Erika hade bakat en varsin mini-paj till oss fyra som vi fikade på innan. Så gott! :D Jag har världens bästa pappa! <3 Och världens bästa familj!

Var nyss ute och sprang, SÅ skönt. Var ett tag sen jag motionerade haha ;)



 


Vimmelbilder

Vimmelbilder från party party i fredags. Undrar varför jag och Sandra tappat bort Sara? Och varför vi står vid en vägg med massa reklam på. Hum... Söta är vi i alla fall! :D Haha


Det där var bara några av bilderna. Vi var nog riktigt snygga i fredags! Puss

Förlust x2

Förlorade båda matcherna i Osby idag, 11-9 båda gångerna. Lyckades faktiskt hålla humöret på topp, även fast jag slog 96 i en serie, absolut inte acceptabelt, fyyyy Malin! Fast fick ju 5 hål i rad, KUL. Aja, sånt är livet. Fuck va :)



Hihi

Erika och jag åt vindruvor igår och hittade barbapappa och barbamamma! Haha skrattade så jag fick ont i magen!

Nu är vi vid bowlinghallen och ska snart åka till Osby. Håller tummarna för att jag spelar bra och att vi vinner!!

Här är barbapappa och barbamamma! :D


Lördag

Ligger just nu och spelar wordfeud och lite temple run! Skitroligt spel! Ska äta något snart och sen bege mig till jobbet, ska jobba 14-21.30 idag...

Kvällen igår vart i alla fall awesome! Var hos Sara och åt smörgåstårta och sen åkte vi till en kompis till Sara på lite förfest. Drog till grace efter det! :) Tack för en bra kväll, mina fina vänner!

En bild på mig som jag tog nyss hihi


Full rulle :)

Hej o hå, ska snart hoppa in i duschen och runt halv 7 ska jag befinna mig hos Sara. Sandra ska också dit, vi ska äta smörgåstårta och sen blir det utgång på grace! Låter som en bra fredagskväll! :D

Annars då... Igår jobbade jag 7-16 och när jag slutat hämtade min fina syster upp mig och så åkte vi till Husebys julmarknad. Köpte två te-sorter, pepparkakste och julte. Köpte lite karameller också, samt en liten gåva till pappa på fars dag! Det var en sipermysig kväll, älskar min syster. Åkte till Bajjen på kvällen och checkade in hans nya lya, han flyttade in till stan i onsdags! Fin lägenhet faktiskt haha ;)

Idag har jag jobbat. Och målat naglarna. Imorn blir det jobb igen och på söndag match i Osby! Full rulle hela helgen, gosigt :)


Trött, tröttare, tröttast

Fyyyyyy vad jag är trött. Har inte sovit så bra de två senaste nätterna och det känner jag verkligen av idag. Har typ fått kämpa för att hålla ögonen öppna :( Det är så jobbigt, är så klen haha :(

Aja, nu har jag rast i två timmar i alla fall, 11-13. Längtar tills jag slutar ikväll, ska åka till David då och sooova!


Kallt...

Det är askallt i mitt rum. Ja, jag har elementet på. Nej, jag har inte fönstret öppet. Fryser. Har lite ont i huvudet. Mår lite illa. Hoppas inte det är sjukdom på g. Vill INTE bli sjuk. Blööö. Man måste ju få klaga lite...

Som sagt, när jag slutat idag så åkte jag hem till David och efter en stund kom Nicke med. Vi åkte till City Gross och handlade lite, fika bland annat. När vi handlat klart åkte vi hem till Josse och plingade på. Nicke gömde sig så att hon inte såg honom, hon visste inte att han var hemma på besök från Norge nämligen, så när han hoppade fram så skrek hon och började gråta. Söt :) Vi fikade och spelade Buzz, sen tog jag bussen till stan för att träna bowling. 

Nu har jag tittat på Criminal Minds med mor och far, ska titta lite på Scrubs i min varma goa säng och sen sova. Ska jobba 7-19 imorn. Tagg!


Haha, bild på David, Ellen, Nicke och jag från nyår 2009. Skitfina! Saknar att Nicke och Ellen inte bor här längre. SVIKARE

Kick ass-kaka

Nu har jag precis slutat jobba, har varit riktigt kul idag! Har saknat mina kära kollegor på Åbovägen, mysigt att vara tillbaka haha :) Jag bakade en citronmarräng-paj idag och den blev asbra!! Skitgod wooop!

Nu ska jag träffa David och Nicke! :D

 


In till stan!

Nu ska jag åka in till stan och träffa David! Ska bli skönt, har inte setts på några dagar nu när jag har varit i Stockholm.

Btw, såg en asrolig film inatt, Horrible bosses hette den. Skrattade skitmycket i min ensamhet haha! Asså se den! :D


Hemma igen

Jag bakade smålandskringlor ikväll igen som vi fikade på. Åt nyss lite glass också, sån vanilj med chokladkross, så jävla gott! Dock resulterade det i att jag är asmätt nu och mår lite illa... 

Kom hem från Stockholm idag. Jag och Erika körde hela vägen hem medans våra föräldrar satt och snorade lite i baksätet ;) De har blivit väldigt förkylda under vårt besök i huvudstaden nämligen stackarna! Nu väntar jag bara på min tur liksom. Men jag VÄGRAR att låta mitt immunförsvar ge vika, jag ska inte bli sjuk! Hoppas jag slipper :)

Mysig kväll!

Vi kom precis hem till morfar. Har varit i stan, först shopping med fina syster (köpte ett par shorts och ett par byxor). Har även varit ute och ätit med familjen+ morfar, Yvonne, Michael, Hanna, Moa och Tom för att fira morfars 71-årsdag som var i måndags. Vi åt på en indisk restaurang och det var sååååå gott, helt klart en ny favorit! Efter maten gick vi hem till familjen Sandberg/Wiesel och åt kladdkaka och drack kaffe. Mysig kväll!

Puss på min älskade familj!


Besviken...

Det gick inte bra alls idag. Eller tja, tre serier gick bra men hur bra är det att spela tre bra serier av tolv?! Blö. Fick ihop 1778 poäng, snittade 148 liksom. Vi skulle ju snitta 200! Och jag skulle ju mangla motståndarna.. Det får väl bli nästa år.

BESVIKEN är bara förnamnet.


Tackar!


Mot Vårby

Vi var och handlade nyss, jag och Erika fick en varsin chokladkalender av morfar, haha han är för söt :)

Nu ska vi strax bege oss mot Vårby bowlinghall, det är där vi ska spela mix-sm. Matchen börjar kl 16 så håll tummarna för oss då ;)


I Stockholm

Hihi nu är vi hos morfar i la Stockholm! :D Har precis ätit mackor och druckit te när man kommit fram hit. Snart ska vi sova och tagga inför mix-SM imorgon, jag och pappa ska äga!! Hehe :)

Tog en bild på mig och morfar haha så söta :)


Tandläkaren

Ska åka in till tandläkaren nu. Hade en tid där idag kl 7.15 (vilken tandläkare pallar börja jobba då liksom?!!) men de ringde igår kväll och sa att min tandläkare var sjuk, så jag fick en annan tid kl 10.20 idag. Tackar för detta! :)


Crepés

Jag och David gjorde crepés idag till kvällsmat. Med räkfyllning. De blev så goda, bäst är vi!! Nu ska jag packa lite, för imorgon åker vi ju till STOCKHOLM, YAY! :D 

Haha de ser värsta svettiga ut, men det är gott... Svett <3

Onsdag

Började dagen med en promenad med syster, körde in till stan och dejtade crossrunnern på gymmet. Passade även på sola lite.

Är hos mamma på jobbet nu, har ätit lunch tillsammans. Nu spelar jag lite wordfeud och väntar på att klockan ska bli kvart över ett. Ska åka upp till Åbovägen då och prata med samordnaren där! :)


Dagen

Jag har shoppat idag. Köpte 4 nya tröjor på Lindex för enbart 238 kronor, billigt billigt! Det var halva rea-priset så jag var ju tvungen att passa på! Hehe.

När vi varit på stan åkte vi hem till David, Emma kom också. Åt lite och så. Senare åkte jag ner till bowlinghallen och tränade. Det var sista träningen idag innan mix SM som jag och pappa ska spela på fredag. I Stockholm! :D Vi åker hela familjen på torsdag och kommer hem igen på söndag. Ska bli så kul!!

Ägde Erika... :D


Sånt är livet

Står och väntar på bussen, den skulle gått för en kvart sen. Kul liksom. Har ont i mitt finger också, brände mig på plattången innan. Kul det med. Sånt är livet...

Ska träffa David i stan, kanske kolla lite i affärer, annars åker vi hem till honom. Puss på honom <3


RSS 2.0