Säääääämst

Jag är nog sämst i världen på det här med att blogga... Hehe förlåt alla mina trogna fans!

Hade i alla fall en superbra dag igår! Först i Ullared med mamma Erika och Adam! Sen en skitkul kväll hos Tove med Jonna, David och Sofia! Kan knåpa ihop ett inlägg imorgon (om ni har tur) med lite bilder och så. Kanske.

Jobbhelg igen btw. Ikväll har jag jobbat med mitt hjärta! Nu ska vi sova. Imorgon har jag delad tur. Hatar den...


Dagen som gått

Snipp snapp snut, så var ännu en dag slut. Typ. Det gick helt okej bra på jobbet idag, det var skönt att det var en mentalt lugn dag. För mer mental breakdowns pallar jag inte med (fast jag vet att det bara är början om det inte sker en förändring snart..)

Nog om gnäll. Efter jobbet åkte jag hem till David, vi skulle tränat men det blev inte av sen. Surprise, surprise hehe. Träffade Nicke och Josse sen också, var hemma hos Josse och drack kaffe och hade det mysigt.

Nu måste jag sova, för imorgon blir en fullspäckad dag. Först Ullared med mor, Erika och Adam (David kunde inte följa med :(() sen på kvällen är det fest i metropolen lammhult med kollegor från ettan!


Checkar in på jobbis

Stannar här tills klockan 16, kul! Jaja, ha en bra dag alla där ute :)

 

 


Vilken bra dag det har varit!

Jag jobbade extra idag, 8-13 och efter det hade vi APT 13-16. Jobbdagen gick fort och det kändes helt okej att hoppa in utöver schemat. Nu kan jag ju ta ledigt en annan dag i stället, hur skönt som helst.

Jag och David kom nyss hem från stan. Vi har varit på Båtsmannen och ätit med våra kära kollegor på enhet 4 + vår sjuksköterska och arbetsterapeut. God mat, trevligt sällskap, många skratt och en klocka som bara sprang iväg. En väldigt, väldigt lyckad kväll blev det. Det är ett härligt gäng jag jobbar med och det är så trevligt att lära känna varandra lite bättre! :)


Jag köpte denna tröjan igår. Superfin tycker jag! Så den hade jag på mig idag haha


Gissa vem som är glad..!

Jo jag! För idag har jag blivit med iPhone igen! Tydligen gick det inte laga min gamla telefon, så jag fick en helt ny istället. Skitbra ju, jag hoppades på det hela tiden. Nu har min skönhet inte en endaste repa, så himla fint :)

Så bara för att jag är så glad just nu ger jag er en gåva: en glad, nyduschad, superfin Malin! Håll till godo:

 

 


bah

Idag är en sån där Kent-dag igen. En sån där dag när jag tycker att livet är skit och sånt där fint. Då lyssnar jag alltid på Kent, lyssnar på deras oerhört braiga texter och tycker synd om mig själv. That's how I roll vet ni.

Så nu ska jag lyssna lite till och sen bli på bra humör igen. För inte är det värt att gå runt och vara down hela tiden heller. Vi hörs sen!

Nära döden

Hörni. Jag hade en nära döden-upplevelse på riktigt idag. Riktigt jävla otäckt var det. Jag, David och Nicke skulle åka ut till Lammhult för att Nicke skulle hämta lite kläder och så där. Vi åker i Nickes bil, det är awesome väder och allt är frid och fröjd. Helt plötsligt ser jag något i väggrenen, Nicke med vilket är tur, för upp på vägen hoppar en stor jävla älg. Vi får tvärnita och det var på håret kan jag lova. Och tur att vi inte hade någon bil bakom oss. Där var tårarna inte långt borta ska jag säga er, FY FAN vad jag blev skakis. Det är min värsta mardröm. Att köra på en älg. Änglavakt? Jag tror det.

Så förutom detta har jag haft en bra dag (och ja, förutom att jag blivit superförkyld, snorar och tappar rösten om vart annat). Jobbade 8-12.15 sen cyklade jag till Bajjen och träffade honom och Pontus ett tag. Vi promenerade till stan i detta underbara väder och åt Koh Thai. Lite senare på eftermiddagen träffade jag ju som sagt David och Nicke. 

Nu är jag hemma, dricker kaffe och myser lite med mor och far. Jag är ledig denna helgen = awesome. Imorgon ska jag och pappa vara borta hela dagen, vi ska spela två bortamatcher med bowlingen. Och den sista är i en 4-banorshall vilket innebär att den tar dubbel så lång tid, lite drygt. 

Fin bild jag gjorde va? Nä men på riktigt alla älgar där ute, STAY AWAY från våra vägar. För er skulle också... hehe

Onsdag

Vaknade upp idag, helt igenkorkad i näsan. Och idag har jag nyst ungefär femtioelvatusen gånger. Kul att bli förkyld nu när jag faktiskt har kommit i gång med träningen igen. Bajs med...

Har jobbat dag idag med Davva. Skulle jobbat kväll egentligen, men de fattades folk på dagen så fick jobba dag istället. Som ni vet, det är inte mig emot, hatar att jobba kväll hehe ;)

Nu ska Davva och jag gå en runda. Ha de brrra alla!


Puss på min fina kille

I work out

Jag har träningsvärk i magen idag. Varför då undrar jag...? Kan inte komma på ett bra svar, för jag har då inte tränat min lilla mage hehe. Sjuk träningsvärk i benen också, det ska kännas att man lever. Typ.

Vid halv fem idag ska jag gå på afropower! Jag längtar, det ska bli så kul! Funderar på att sola innan också, för jag känner mig så blek och ful nu :(

Mmmmm

Maten vi lagde blev supergod! En aning stark, men awesome! Har även gjort en ännu mer awesome dessert, av kessela och hallon, toppad med honung, mums! Nyttig vardagslyx! :)



Woho

Jag och Davva var nyss ute och sprang, Asjobbigt med motvind, men vad gör det? Det blir ju lite extra träning hehe. Det är så himla skönt att jag kommit igång med träningen igen, I love it!


Innan och efter hehe ;)


Nu ska vi laga mat, kyckling med mini-majs, sweet chilli och nudlar! Hur gott låter det inte? 


Bu och bä

Så... Igår spontanbokade David och jag en resa till Rhodos! Okej, vi åker inte förens den 2 september, så det är ju några månader kvar, men jag är lika jävla glad för det! Det är så skönt att ha något att se fram emot, det behövs verkligen nu när det är så tungt och jobbigt på la work. Åh vad jag längtar!

Har skickat iväg min iPhone idag btw. Hoppas det går fort att laga den så min bebis snabbt som attan kommer tillbaka till min trygga famn! Saknar den :(



Banana-nana

Tja tja bloggen! Bara några få timmar kvar av denna helgen. Tiden har gåt fort och det har gått bra att jobba förutom det faktum att en brukare spottade mig i ansiktet idag. Man ba: nice! Fan vad förbannad jag blev. Vad tacksamma endel är när då får hjälp liksom. ÄCKLIGT

Hehe whatever. Har varit ute och sprungit idag för första gången på typ... Evigheter. Det var jobbigt men ändå så jäkla skönt. Nu ska jag äta en banan, duscha och sen smaska i mig en liten, liten semla som Erika har gjort åt moi. 

(BTW!!!! Jag har äntligen fått en telefon jag kan använda mig av, samma nummer som innan om ni vill veta)


Mmmmm, banana-nana muff

Detta är till dig Martina

Kass uppdatering, säg något jag inte vet liksom... Hehe. Men nu är det så här va, att jag har inte någon telefon för tillfället, min jävla iPhone är kaputt. Och jag bloggar ju typ alltid från den. Och med tanke på att jag inte har någon phone så känner jag mig socialt handikappad. På riktigt alltså.

Har jobbat kväll med David idag. Han har börjat på sitt vikariat på min avdelning nu, vi jobbar samma helger och är lediga samma helger! Awesome ju! Vi cyklade hem ihop efter jobbet och stannade på Willys. Jag hade cravings på mini-majs och Davva på vitlöksklyftor. När jag skulle öppna min burk med majs sen så skar jag mig så hårt på burken att jag blödde floder. Typ. Vad kul det kommer bli med handsprit på jobbet imorgon <3

Nu ska jag sova, jobbar ju imorgonbitti igen. Jobbhelg YAY

Och btw. Saknar dig Martina!

Lördag

Har haft en mysig eftermiddag med Sara idag! Vi har pratat, skrattat, fikat och varit ute och gått. Jag är så tacksam att jag har kvar min fina barndomsvän! :)

Nu ska jag åka hem till Gemla igen och göra mig i ordning, för ikväll är det party med Ellen, Nicke, David, Erika, Josse och Strak. Precis som på den gamla goa tiden ;)


Erika <3

Har haft en supermysig kväll med Erika! Vi började kvällen med att baka bananmuffins (som var sådär goda), David och Nicke kom och drack kaffe med oss, samt åt dessa lustiga muffins. Hade så trevligt så, det är alltid lika roligt med dessa två filurer hihi. När de åkt så började Erika att laga mat, avokado-soppa med baguetter och räkor. Mums! Vi slog oss ner i soffan sen och tittade på Criminal minds, följt av Criminal minds: sespect behavior, följt av Flashpoint. Till dess program slank det ner lite chips och glass. Vilken bra kväll :)

Älskar min syster! 



Ben & Jerry's

Uuuupsii, råkade köpa denna godingen åt mig och David. Mums! Blir lite glass/tv-mys nu innan det är dags att sova. Jobbar 8-12 imorn, sen tar jag äntligen helg! :D


KONY 2012



Jag säger bara: titta på den här videon.
Jag är med. Jag vill vara med att göra skillnad. David och jag köpte ett varsitt armband igår.


8 mars

Hallå, what's up with the weather liksom?? Det snöar? Fuck. Jag som trodde att vintern var över och våren var påväg. Men ack så fel jag hade...

Aja. Har druckit kaffe och tittat lite på TV nu på morgonen, ska snart göra mig i ordning. Ska jobba kväll idag, 14-21.30. Jobbar med Maria så det känns bra, tiden kommer gå fort :)
Ha en bra dag alla!


Trögish

Jag älskar mig själv ibland. Så pantad. Alltså...


Hahahahaha. Trög. Hatar att min iPhone är helt jävla cp också. Bööö.

7 mars

Hade mina feting-snygga gröna byxor på mig idag. Har fått dem av Erika för de var för stora för henne (ehehe) and I love them! :D

Så, idag har jag hängt med Bajjen, han sov ju hos mig i natt, så idag åkte vi till
stan och jag hjälpte honom att få i ordning lite i hans lägenhet. Sen träffade vi Pontus, åkte till subway och åt sen handlade vi på city gross. Vid halv sex cyklade jag till Nicke och David på Teleborg (missade bussen så nej, jag är inte nyttig. Jag är lat egentligen). Drack lite kaffe och så, sen åkte vi till Gemla och drack kaffe med Ellen som är på besök från Norge. Mysig dag alltså :)

 


Nästan lika awesome som mig

Erika gick och kissade under bowlingträningen och kom tillbaka efter typ 10 sekunder (överdriver inte!!) Denna konversationen hade vi när hon kom tillbaka;

Jag: Fan vad fort du kissade!!
Erika: Ah, men vad ska man göra där inne?! Det är ju bara att sätta sig, kissa och dra lite.
Jag: Dra lite??? What? Hehehe

Min syster är nästan lika awesome som jag!


6 mars

Färdigjobbad och trött som bara den. Sen jag slutade klockan 14 har jag hunnit prata med morfar, varit uppe hos mamma och varit på biblioteket. Har lånat en bok på engelska, Bridget Jone's diary. Ska börja läsa engelska böcker nu tänkte jag och ha lite egenstudier på engelska, inför hösten. Vem vet vad som händer då ;D

Nu ska jag till David en sväng. Sen blir det bowling kl 19, därefter hemgång. Bajjen ska nog med hem, för det blev inte av att ses nu i eftermiddag.

 


?

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar?

Do not know.


5 mars

Hum... Jag har jobbat idag som sagt. Och efter jobbet åkte jag hem till Davva, sen körde vi till koh thai och köpte mat. Så jävla gott, har ätit där två gånger på tre dagar. Hej, en 56:a att ta med, tack. Är snart stammis där (eller är nog redan det). Var hos Josse sen och spelade Buzz och drack coffee, sen åkte jag hem. 

Nu ska jag titta på Karatefylla och sen sova. Sista jobbdagen imorn innan jag är lite ledig. Ska träffa Bajjen när jag slutat och leka lite, nice :) 


Random, men det är så tråkigt utan bilder. Saknar Cypern a bit.


Min helg

Ingen söndagsångest här inte! Jobbhelgen är inte slut, jobbar både måndag och tisdag också, så jag slipper den. Vilken extrem TUR jag har! Hehe, jag försöker ha ett posetivt tänkande och det funkar helt ok. Bara så ni vet.

Igår jobbade jag till halv fyra, var hemma en snabbis sen och hämtade kläder och sånt där och sen på kvällen åkte jag hem till Bajjen. Vi tittade på film och var ute och gick och jag råkade visst trycka i mig en påse ostskruvar. Fetto. Skulle hämtat David vid Grace klockan två, men han kom till Bajjen istället, så vi kikade på film och stannade till klockan halv fyra på morgonen. Sov till tolv idag, sen jobbade jag 14-21.30 och nu ska jag sova för jag jobbar 8-16 imorgon. 

Hoppas alla har haft en bra helg :)



Jag behövde en dag som denna

Träningen med mami gick inte så himla bra, men förutom det så har jag haft en bra ledig dag. Mitt hår blev awesome, Jill är helt enkelt en klippa. Min "nya" hårfrärg blev super och jag är så nöjd (har ingen bild än, är ju självutnämnd till att vara sämst på att fota). Det var skönt och mysigt att träffa Bajjen igen och jag har haft en skön kväll med David och Emma, med TV och godis i soffan.

Nu ska jag snart sova, det är ju jobbhelg igen... Dom dom dom dooom. Jobbar 7.30-15.30 imorgon.


Söt tjej hos frissan


Härligt väder!

Superfint väder idag, det gör mig happy :) Sitter på bussen till stan nu, ska gå på bodystep med mamma, sen ska jag till frisören och klippa och slinga håret. Efter det ska jag åka till Bajjen en stund och umgås med honom, det var väldigt längesen vi sågs nu, så ska bli myyys :)

Ha en bra fredag!


Awesome

Jag kör på det! Nu kommer David och Nicke och hämtar upp mig, ska leka lite.

 


RSS 2.0