Muntert...

Jag har så jävla tråkigt... Har längtat efter denna kvällen, har längtat efter att bara vara hemma och inte göra någonting, men nä, faaaan vad det är tråkigt. Det finns inget på tv. Jag har inte min hårddisk här så jag kan kolla på någon bra film eller serie och SATC har jag sett klart. Min dator fuckar och jag vill bara döda den. Blö.

I alla fall, efter paktiken idag så gick jag till Willys och köpte lite godis. Passade på att ta ett varv runt sjön samtidigt. Skönt men regnigt... Ångrar nu dock att jag köpte den där påsen... Jag mår illa. Och jag får hjärtklappning hela tiden. Allt är visst eländes elände med mig ikväll... Imorgon jobbar jag kväll, från 14-21.30. Sen är jag ledig i tre dagar. Ska umgås med David då. Saknar honom :(

Btw, jag körde min åttonde körlektion igår. Det gick väldigt bra. Körde landsväg och gjorde farlig vänstersväng och så fick jag tömma av på bilar med. Det gamla vanliga som alla får göra. Längtar till min birthday. Vill bara ha det här körkortet nu!!

Btw 2, finns det många stavfel här nu så beror det på att jag får använda mig av webbläsaren explorer. Det är verkligen skit. Saknar chrome som är MYCKET lättare att använda. Det rättar mina stavfel också! Skitdator!!

Nähä, nu ska jag sluta sitta här och klaga. Ska dricka lite te och tråka lite till :)

Ledig dag

Idag har jag varit ledig hela långa dagen och det har varit så jävla skönt! Sov hos David inatt och eftersom jag var ledig (!!!!) kunde jag bara gosa ner mig under täcket och sova vidare när hans klocka ringde vid kvart i sex. Åh så skönt det vart!! Dock ringde Ellen och väckte mig vid nio och undrade om jag ville följa med henne och rida och snäll som jag är så sa jag att jag kunde det. Hon hämtade mig vid halv elva och sen åkte vi till hennes häst, eller ja den som hon rider haha ;). Jag gick jämte när Ellen red och på något sätt satt helt plötsligt jag på hästen och var livrädd. Det var typ tredje gången i hela mitt liv som jag satt på en häst. Eller ponnyridning räknas knappt, så första gången... Jag överlevde i alla fall och efter en och en halv timme åkte vi till Ellen och tittade på film och åt.

Vid tre skjutsade Ellen hem mig till David för hon skulle jobba. Vid fem åkte jag och baby och affrade lite och sen tränade jag bowling. Nu ska jag kika lite på Greveholm och sen sova. Jobbar 14-21.30 imorgon, men ska åka in vid typ nio för jag har körlektion vid kvart över tio. Kram på er!

Skulle lägga ut en bild på när jag red men dator är helt jävla fucked up. Helvete. Har fått ett virus men hur ska jag få bort det och bla bla?!!!!

Bla bla

I fredags var jag ledig och jag låg i sängen HELA dagen och titta på SATC. Så skönt. Hade några avbrott för att göra frukost och lunch. Som jag åt i sängen... På kvällen kom David och mös med mig!

I lördags hade jag match vid tio, det gick bra för mig ibland och mindre bra för mig ibland. Fast laget vann och det är ju det viktiga! Vid klockan två på lördagen så började jag mitt kvällspass på praktiken. Jobbade till halv tio och sen gick jag hem till mormor och sov ensam där. Tittade epå Greveholm för att inte känna mig så ensam ;)

Idag började jag jobba klockan sju och jobbade till halv fyra. Åkte hem och la mig i sängen och tittade på TV. Det ska jag göra snart igen och sen sova. Börjar klockan sju imorgon igen!

Liten resumé av praktiken so far

Har gått tre dagar nu på ortopeden. Det går väldigt bra och jag och Bajen känner oss ascoola när vi springer runt på lasarettet i våra sjukt snygga arbetskläder. Idag åt vi lunch tillsammans i cafeterian och jag fick personalrabatt på min bakade potatis med räkröra. Coolt. 

Trots att jag bara har gått tre dagar, eller ja två egentligen eftersom den första dagen bara var en introduktionsdag, så har jag fått göra en hel del grejer. Idag tog jag mitt första venprov. Misslyckades första gången och fick försöka igen, då kom det blod!! Har också varit med och lagt om ett bensår och duschat en patient själv. I'm so good!
Igår var jag med och tog bort ett drän, spolade en kateter och tog bort en kateter. Har hunnit vara med på en föreläsning om knäproteser också. Vi fick se en film när de satte dit en protes och jag kan verkligen förstå varför man har ont efter en sådan operation... My god...

Det var i alla fall en kort beskrivning av hur jag har det än så länge.
Nu ska jag sova så att jag orkar vara på praktiken imorgon med ;)

Sitter i skolan med Elin

Vi har precis ätit lite skolmat som faktiskt är helt okej (men om jag ska vara ärlig så längtar jag tills ikväll när jag får äta min köttfärsas och mina mackaroner som jag har med mig!) Innan satt vi i två timmar och jobbade med enkäten som vi ska åka ut med till Bergunda och Fagrabäck. Vi har planerat att åka till skolorna vecka 48. Elin åker till Finland på söndag, så det är skönt att vi har gjort så pass mycket på arbetet som vi gjort. Vi är verkligen igång nu och det känns fucking awesome!!

Vid kvart över ett så ska jag och Elin traska ner till stationen tillsammans. Hon ska åka till Daniel och jag ska fortsätta till sjukhuset för att vara på min praiktik mellan två och halv tio. Jag vill med åka hem, så jag är lite avundsjuk på Elinpelin...

Btw, jag och systra mi var ute och gick vid halv åtta på morgonen idag. Vi är så hurtiga. Och duktiga.

Längtar hem...

Första dagen

Idag var det första dagen på praktiken. Mötte Bajen i skolan och sen åkte vi tillsammans till sjukhuset. Han är på samma avdelning som mig!  Vi är ju som jag skrivit innan på ortopeden, avdelning 19. Vi gick lite vilse i källaren när vi skulle leta upp vårt omklädningsrum men hittade en som kunde visa oss tillslut haha. Gick lite vilse till när vi skulle leta reda på vår avdelning. Började klockan halv tolv med introduktion som höll på till tre ungefär. Sjukt mycket saker att hålla reda på. Jag kommer knappt ihåg hälften av allt som dom sa... I alla fall, vi gick igenom brandsäkerhet och blev visade  runt på avdelningen och på sjukhuset. Vi fick ett användarnamn och lösenord så att vi kan logga in på Cosmic och titta i journaler och så. Sen kommer jag knappt ihåg så mycket mer. Börjar vid två imorgon i alla fall, men innan det ska jag träffa Elin i skolan och jobba med projektarbetet :)

Ullared

Klockan 6 idag satte jag, David, mamma, Erika och Adam oss i bilen för att åka till Ullared. Jag körde hela vägen dit och det gick jättebra! Körde hela vägen hem också och det gick också jättebra, så nu måste Raimo vara stolt över mig ;) 
Jag handlade lagom mycket saker idag tycker jag haha. Två par träningsbyxor och två funktionströjor för under 300 kronor. Rena kapet ju! Köpte parfym och smycken med. Och saker till vår paketkalender som jag, mamma, pappa och Erika ska ha. Och lite andra småsaker som faktiskt är nödvändiga...

När vi kom hem så gick jag och David en runda. Har precis vinkat av honom, så nu ska jag fika lite med mina kära föräldrar och sen ska jag äta choklad och ananas och titta lite på SATC!

Är sjukt nervös inför praktiken imorgon btw!!! Hoppas jag kan sova inatt :(

Lördag

Idag spelade jag bowlingmatch igen, vi spelade mot Swedoor BK. Det gick jättebra för mig, fick 166 poäng i första serien, 173 i andra, 156 i tredje och 176 i fjärde. Är nöjd med resultaten och det var väldigt kul. Laget förlorade dock, synd och tråkigt men sånt händer ju...

Nu tittar jag och David på Family Guy och äter chips med dipp. Imorgon ska vi till Ullared! :D

Ingen skola på fem veckor

Idag var sista dagen i skolan på hela fem veckor. Fyra veckors praktik och en veckas höstlov ligger framför oss på omvårdnasprogrammet. Jag är sjukt nervös inför min praktik på Ortopeden som börjar på måndag, men det kommer säkert gå jättebra!! Kommer sakna mina flickor dock... Elin ska till Finland och vara inom psykiatrin där i en månad. Lisa ska vara på rättspsyk och Martina på medicin på sjukhuset. Henne kommer jag nog träffa i omklädningsrummet i alla fall ;)

På fredagar har vi bara två lektioner, först psykiatri och sen sjukvård. På psykiatrin fick vi jobba med vårt arbete om schizofreni. (Jag blev inte klar utan skrev färdigt det för typ fem minuter sen..) På sjukvården fick vi ta venprover idag igen, jag tog på Martina. När jag hade stuckit henne och skulle sätta dit röret så åkte nålen ur hennes arm så det kom en konstigt fräsande ljud, typ som när man steker något i en stekpanna, och massa blod. Stackarn kommer få ett blåmärke. Annars gick det bra för mig haha ;)

Nu är jag och David hemma hos mig. Han ligger och sover i min säng eftersom jag har jobbat på min uppgift. Snart kommer pappa hem och då ska vi äta köttfärspizza. Erika har gjort någon hemlig efterrätt idag, men jag vet att den innehåller vit choklad och passions frukt. Spännande...




David fotade mig på väg hem från bussen idag. Tyvärr så var bilderna mycket snyggare på kameran :( Men han är så duktigt så min lilla älskling ♥

Körlektion nummero 7

Hola amigos. Hade en urkass start på dagen idag igen... Just my luck. Men det gick över efter ett tag :) Fick ta venprover idag på sjukvården, eftersom praktiken börjar på måndag och jag förmodligen kommer få ta massor med blodprov. Därför måste jag och alla andra testa lite. Kul!! :D

Efter skolan så hade jag min sjunde förlektion, med Raimo idag igen. Idag så fick jag parkera och vända, utan att han sa hur jag skulle göra. Det gick faktiskt väldigt bra! Jag blev klar med statskörningen!! Jag berättade för Raimo att jag ska till Ullared på söndag och han sa att om jag lovade att jag skulle köra dit så fick jag boka halkbana. Så jag lovade det och har nu bokat HALKBANA vecka 46, den 16e november!!! Passar jättebra för jag har mitt höstlov den veckan eftersom jag har praktik vecka 44 när det egentligen är. Är så glad nu! Känns som jag verkligen är på g. Har bara 3 frågor kvar att göra på internet också och dom kommer jag bli klar med imorgon. Awesome! :D

Nu ska jag mysa med David!

Härlig morgon

Erika väckte mig idag vid klockan nio och frågade mig om jag inte skulle till skolan idag. Snacka om att jag fick panik, jag hade försovit mig i två timmar!! Det går en buss kvart över nio från Gemla, så jag slängde på mig första bästa kläder och råkade spräckte mina jeans lite. Satte upp en ful toffs och hade verkligen inte tid att sminka mig. Packade träningskläder fort och sterssade runt. Erika bredde en macka till mig som jag åt samtidigt som jag sprang till bussen. Höll på att kvävas när jag satte lite macka i halsen... Kom till skolan tio i tio och var femtio minuter försenad till det obligatoriska stormötet som alla på omvårdnadsprogrammet hade idag.

Härlig morgon måste jag säga...


Jag har blivit spelberoende!

Innan i skolan idag satt jag i två timmar i sträck och spelade spel på Martinas iPhone. Sitter med Erika i källaren nu och dricker te och så spelar jag såklart lite spel på hennes iPhone också. Hon har några fler spel än Martina, så imorgon ska jag tipsa om lite roliga spel, hihi! 

Bowlingträningen gick väldigt bra idag, hade 190 poäng i bästa serien. Skrev upp mig på att spela match nu på lördag. Kommer bli super! Längtar ;)

Lördag och söndag

Igår var en bra dag! På morgonen spelade jag min första bwlingmatch ever. Det gick jättedåligt de två första serierna, fick först 125 poäng och sen 122. I tredje serien började det gå bättre, fick 155 poäng och i sista serien fick jag 183 poäng. Synd att det inte gick så bra i början... Laget förlorade tyvärr med 10-9. Det var jämt! Tycker ändå att det var väldigt kul! :) Längtar till nästa match.

Josse fyllde 20 år igår, så på kvällen var vi hos henne på party. Det var väldigt trevligt!

Idag ska vi fira Josse igen, men Davids släkt. Mysigt :)

De tre vännerna och Felicia

Hahaha ett litet internskämt :)
Har haft en awesome eftermiddag/kväll med Sara, Sandra och Felicia. Vi åkte hem till mig efter skolan och åt kladdkaka med grädde och glass och tittade på massa gamla bilder på oss. Sjukt fula och sjukt söta var vi hihi. Åt tacos sen och tittade på roliga saker på You Tube ;) 
Har saknat mina små flickor!!

När flickorna åkte hem bestämde jag på ren impuls att jag ville ut och springa, så jag gjorde det. Var väldigt skönt, men jag var jätterädd för en bit jag springer på är helt kolsvart eftersom det inte finns några lysen. Både positivt och negativt.
Jag sprang ju fort ;) 

Nu har jag precis duschat. David kommer om knappt en timme. Mys! ♥



Körlektion nummer 6

Sitter på bibblan nu och ska skriva lite på KOL-arbetet. Hoppas på att bli klar snart ;) Om en timme ska jag möta David på stationen, vi ska åka upp till ik och gå på weightstep/boll. Supernice. Vi var på weightstep med Anja igår (love anja, verkligen!!) och det var hur kul som helst, jag svettades som en gris och det så så jäkla skönt att bli så svettig!! I alla fall, idag är det bollstryka också så jag är sjukt taggad!

Har precis kör körlektion nummer 6. Med Raimo såklart! När jag kom till körksolan idag så frågade han om det var okej att deras praktikant fick följa med i bilen. Jag sa ja men var väldigt nervös i början, men sen glömde jag bort henne och det gick bättre! Fick köra i Norremarksrondellen idag och följa skyltar. Eftersom jag körde fel några gången så fick jag öva på att vända med, tyvärr failade jag lite på det... Annars gick det bra idag! Nästa gång ska jag köra lite av allt jag redan gjort, typ parkera och så. Klarar jag det bra så är jag klar med statskörningen och får börja med landsväg, vilket inkluderar HALKBANA! Hoppas jag får göra den en dag under praktiken när jag är ledig ;)

Nu ska jag förtsätta skriva, kram kram


Skolan är det enda som existerar?

Det känns som att det enda vi gör i skolan just nu är att vi sitter vid en dator i ungefär en och en halv timma och skriver ett arbete. När lektionen är slut och nästa lektion börjar sätter vi våra feta rövar vid en dator igen och jobbar med ett annat arbete. Och så håller det på, dag efter dag. Gör vi inget annat liksom? Ioförsig det är ju helt okej, men det känns som att man inte gör någon nytta liksom. Och efter ett antal arbeten så tröttnar man faktiskt lite... Fast vad är bäst egentligen, att sitta och lyssna på när någon föreläser i två timmar eller jobba själv? Tricky one.

Vi har precis haft sjukvård. Skriver ett arbete om KOL som ska vara färdigt imorgon. Snart har vi psykiatri. Då ska vi få en ny uppgift av Åse som ska vara inlämnad på fredag nästa vecka. Wie. Arbeten!!


Bilder från helgen

Förts och främst, idag på eftermiddagen när jag kollade mitt kärnhus så hade jag fått mejl från min praktikplats (ska vara på ortopeden) med med mitt schema och dylikt. Totaly awesome!  Så nu har jag bokat några körlektioner ;)

Här är bilder från birthdaypartyt i lördags (jag vet att vi ser svettiga ut- men det är vi inte!)










Hade som sagt en jättekul kväll! Fler bilder finns på berömda FB :)

Så var det dags igen

Har Lindrande vård och vår lärare kom med ett glädjande besked, vi ska börja med ett nytt PBL-arbete. Jag jublar av förtjusning och hoppar upp och ner här vid datorn. WIIIHOO! PBL!!! Okej. Jag skämtar. Skjut mig, it's sooooo boring!!!!!!!!! Kill me.

Lisa har fått sitt schema som hon ska ha under pariktiken idag. Jag loggade också in på mitt kärnhus i hopp om att jag med hade fått en mejl från min praiktik. Men icke. Vill ha mitt schema nu så att jag kan planera mitt liv. När jag kan ta körlektioner, besöka tandläkaren och åka till Ullared. Så. Mejla mig nu tack.

Får väl ta och återgå till PBL-skiten nu. It sucks...


Söndagsmys

Elins och Daniels fest igår var kalas. Hade trevligt och väldigt kul, tycker om att busa med mina flickor!! Lägger upp bilder från igår en annan dag, jag tyar bara inte det just nu.

Erika hämtade mig ute i skogen idag och sen åkte vi och köpte skor. Jag köpte kilklackskorna och ett par andra boots, fett snygga! Åkte till ik sen och sprang i 30 minuter, sen kom David och vi gick på powerball ;) ganska tråkigt... Efter träningen gick vi hem till Josse och Stark och åt potatisgratäng, kött och godis. Och glass... 

Nu ska baby och jag kolla på tv och dricka cola. David har fryst apelsinklyftor också, smakar precis som glass. Nyttig glass, smaskigt. Ni borde testa! :D

Ska snart ut i skogen

Aloha. Jag har precis fixat mig färdigt och ska alldeles strax bege mig till Elin och Daniel för lite party party. Eller egentligen bara till Daniel, men Elin typ bor där ändå så... Elin har skrivit en vägbeskrivning åt mig och den tar verkligen aldrig slut. Daniel bor långt ute i skogen. Och då menar jag långt. Det finns tre hus där och de två andra husen bor typ hans farbror i och sen hans farmor eller något. Woho! Det återstår att se om vi hittar dit ;)

Erika lagade falafel till hela familjen idag. Skitgott verkligen. Har alltid varit skeptiskt till det, men det var en höjdare. Åt massa vitlökssås också. Perfekt när jag ska på kalas :D

OMG

Min dröm har gått i uppfyllelse!! Längtar tills denna vackra skapelse ska entra min mun och tillfredställa mina smaklökar...



Äntligen fredag igen

Så gött med fredag!! Denna helgen ska bli super, ikväll ska jag och David bara ta det lugnt och imorgon har Elin och Daniel sitt lilla kalas och det ska bli AWESOME! :D På söndag ska jag nog köpa skorna, träna och på kvällen ska jag och David till Josse och Stark och äta.

Vi slutar om ungefär 20 minuter, sen ska jag vänta på att David slutar. Vi ska gå till bibblan och köpa den gigantiska negerbollen som vi ska mumsa på samtidigt som vi pluggar. Kommer bli fett. Ser fram emot det haha ;)

RSS 2.0