Hos mormor

Tung kväll på jobbet. Min stackars arma kropp... Förlåt att jag gnäller, men jag måste. Det är så jobbigt! Bah.

Är hos mormor nu, ska sova här i natt, eftersom hon bor precis bredvid Royal Corner. Så då slipper jag gå upp så tidigt :) Vi sitter och tittar lite på Fuskbyggarna och dricker te, mysigt! Kärlek till min lilla mormor :) <3


Sjuk fast ändå inte...

Sinnes. Jag somande helt utmattad i min säng med tv:n och glasögon på. Vaknade vid nio imorse, låg på glasögonen och hade ont i ryggen. Var typ helt genomsvett, men frös. Somnade om till halv tolv, tog tempen = ingen feber = jag går och jobbar idag. Tänker knapra alvedon hela dagen, för jag har ont i huvudet. OCH i ryggen (ska sluta klaga snart...)

Kör till jobbet om tio minuter ungefär, jobbar 14-21 idag. Imorgon ska vi ha planeringsdag på Royal Corner, vilket betyder att jag inte ska infinna mig på Åbovägen klockan 7, utan istället börjar 8.30 och får sovmorgon. Så skönt! 

Ha en bra dag alla, jag ska försöka ha det :)

Saknar min schmetterling

Fröken negativ

Fan, vilket jävla neggo jag har varit idag. Känns som jag har klagat på ungefär ALLT! Är så trött i kroppen efter jobbet, min rygg dödar mig, har ont, är seg i huvudet och har typ ingen energi. Varför är det ingen som lyssnar... Bowlingen gick dåligt och bowling-maratonet som är i Hudiksvall var fullbokat. Jag som ville...! Bah. Humöret är i botten, men det är väl okej att beklaga sig ibland? 

Jag tror det. Är så trött just nu!

...

Alltså. Vill vara i London igen, eller på något annat awesome place... Vill hitta på något crazy liksom! Har lust att boka en resa någonstanns. Ska tänka på detta.

PUSS



Måndag

Jag åt två korvar nyss. Och var för lat för att steka dem, så jag värmde dem i micron. Jag stod och tittade ut genom fönstret och fördrev de 3 minuterna som det tog att värma dem när jag plötsligt hörde världens smäll. Korvarna sprack och det låg typ kött i hela micron. Såg ut som någon blivit mördad i den :D Haha, ville bara att ni skulle veta det!

Annars då. Har ju som sagt jobbat idag, ganska drygt att vara tillbaka i vardagen igen.. Men det går väl det med... :)

Bild på mig och Twixi, innan vi åkte till flyget till London. Ser ni vad söt David är i bakgrunden?? ;)



Bildbomb London

Nu får ni se massa bilder från resan, men långt ifrån alla ;) 

Nyss frammkommna i Hammersmith, där Martina bor! :)
Bamsekram till världens bästa!!
Vi åt asgoda burgare och drack awesome milkshakes på Tinsel Town
Utgång i Notting Hill på onsdagkvällen!
Påväg till tunnelbanan :)
Haha crazy! Fick springa för vi gått till fel tunnelbana, älskar bilden haha!
Torsdag - frukost/lunch på Café Nero!
Me and baby utanför Martinas place! :) <3
Två av världens bästa! <3
Big Ben
Söta är vi, framför Big Ben
Turistar framför telefonkiosk ;)
Hjärtat <3
Mmmm, Pizza Hut! :D
Oxford Circus by night
Kärlek!
Kärlek igen!
Puss på mina fina!
Hihi Robert Pattinson, we love him
Träffade 3 norska killar, asroliga haha!
David och en av Martinas vänner, Abdul ;) Rolig kille!
Oxford Circus på dagen :)

Där fick ni en liten resumé på vad vi har haft för oss. Hela resan har varit helt awesome! Har haft så himla roligt, vi har skrattat i princip hela tiden. Det var så skönt att träffa Martina igen!! Nu ska jag titta på tv med mamma och pappa, sen sova ganska snart! Jobbar 7-16 imorgon. Tillbaka till verkligheten igen.

Gud vad trött jag är!

Vi åkte från Martina kvart i tre i natt. Åkte buss i 75 minuter till Stansted airport och sen gick flyget till Göteborg vid 06.55. Vi landade i Sverige ungefär tio i tio, så vi tog flygbussen till Nils Ericsson-terminalen vid halv elva. Egentligen skulle vi åkt ett tåg till Alvesta klockan 15.07 men både jag och David var så äckligt trötta och mosiga i huvudet, hade ju inte sovit på mer ön ett dygn liksom, så vi tittade om det fanns ett tidigare tåg att ta. 11.07 gick ett tåg, så när vi kom med flygbussen till terminalen klockan 11.00 prick så springer vi och letar efter en automat att köpa biljetter, men hittar ingen. Panik! Hittar tillslut men alla var upptagna, så vi bestämmer oss för att kuta till tåget och kliva på ändå och köpa biljett på tåget. Sagt och gjort och vi hann precis! Hade sån tur också för konduktören lät oss åka på biljetten till det senare tåget, så vi slapp betala :) Kom hem vid halv tre istället för halv sju, så nu har jag hunnit sova lite. Men är fortfarande äckligt trött... :( 

Om ni nu ger mig någon timme eller så, så ska jag knopa ihop ett inlägg med lite bilder och sådär som ni kan njuta av. Men först måste jag ta något att äta haha :) 

Saknar Martina hur mycket som helst redan btw. Var så ledsen igår när vi skiljdes åt. My Schmetterling <3

Update från London!

Hej på er allihopa! Tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg här från LONDON! :D
Vi har det awesome. Har shoppat, ätit massa mat, varit ute och dansat ch träffat roliga människor. Känns så tråkigt att vi ska åka hem imorgon (eller tja, bussen till flyget går i natt klockan 4...) 

Får skriva mer ingående + lägga ut bilder när vi kommer hem. 

Martina och David är bäst! <3

Ni får se två bilder från första kvällen ;)

Dagen vi väntat på!

Nu är det äntligen dags! Idag åker vi till London baby, I'm so excited! Martina nu kommer vi! :D

Ska äta frukost nu, sen är Nina så snäll att hon kör oss till Göteborg city airport. Har vaknat lite till och från i natt, har varit lite nervös haha ;)


Mys i Göteborg

Vi har det så mysigt så hos Peo och Nina! Har ätit god kyckling med potatissallad, druckit kaffe och ätit semla för det är ju faktiskt fettisdagen idag :) Nu tittar vi på tv, pratar och har det trevligt.

Det har börjar pirra i magen nu! Imorgon är det äntligen dags att få träffa Martina, är så himla glad över detta!! :D

Mycket god semla! Hihi

 


På tåget

Ska vara framme i Göteborg om 40 minuter ungefär. Underhåller oss med fula spel på våra iPhones! Davva är söt <3

 


Resan börjar!

God morgon på er alla! Jag och David steg upp vid halv tio idag och har ni packat det sista inför vår resa till London!! :D Om en timme ungefär åker vi till Alvesta och tar tåget till Göteborg. Vi ska till min morbror och vara där ikväll, ska bli mysigt att träffa honom och Nina! Och hundarna :) Flyget till London går imorgon klockan 10.15!

Puss till alla jag håller kärt!

Äntligen!

ÄNTLIGEN ÄR JOBBHELGEN SLUT! :D Och nu är jag ledig en hel vecka, jobbar på måndag nästa gång, så skönt!

Ikväll måste jag packa. Jag hatar verkligen det, är sämst. Har alltid med mig på tok för mycket, men denna gången ska jag packa smart haha ;)

Men först - mys i soffan med David <3


19 februari 2012

Har absolut inget kul alls att skriva här eftersom att jag jobbat hela dagen lång... Tänkte bara kika skriva ett inlägg så att alla min fans ska slippa oroa sig. Så: Jag lever. Men jag är trött. Och har ont i ryggen. Jäkla delade tur... 

En jobbdag kvar nu innan det är dags att åka till LONDON! (Det var ju en kul sak att skriva om btw haha) Martina <3

Hittade en assöt bild på mig, Martina, Lisa och Elin. I skolan, i ett metodrum. Det var tider det haha :')

Bara jobbsnack

Usch... Jag har så ont i ryggen nu efter jobbet. Det liksom hugger till ibland när jag rör mig, INTE bra! Känns som det inte spelar någon roll om man använder lyfttekniken rätt, det gör ont ändå :( Jag behöver en massage, någon som är frivillig??! Hehe ;)

Har i alla fall haft en okej kväll på jobbet, tiden gick fort vilket var skönt. Ska snart sova, jobbar imorgon igen. Har delad tur (suger röv) så jag jobbar 7.30-21. Tur att jag jobbar med härliga människor imorgon! :) Och skönt att Elin med har delad tur, vi ska hem till hennes föräldrar på våra timmar och äta. En tradition som absolut inte får brytas haha ;) 

Kram på er alla!

Lördag

Jag spelade faktiskt bra i matchen idag! 724 fick jag ihop, men det viktigaste av allt var att vi vann! 12-8 vann vi med :)

Just nu sitter jag hos mormor och tittar på tv och inväntar jobb. Har tryckt i mig en sallad från Konsum, så nu är jag mätt och go! Mormor bjuder på kaffe och vaniljhjärta också :) mums!

 


Jobbhelgen är här, fuck

Det har varit en mysig kväll med mycket god mat! Nu har jag precis rensat ut lite kläder. Eller ja "lite" kläder. Hehe, har gjort plats för nya om man vill se det så. Och det vill jag! ;)

Ska snart sova, ska spela match imorgon klockan 10. Tagga! Gick bra på träningen idag med, så nu fan ska det gå bra imorgon, annars blir jag så sjukt besviken!! Jobbar kväll imorgon också, 14-21.30. Jobbade inte jag helg nyss?? JO. Fan. Hatar att jobba varannan helg. Tycker så himla synd om mig själv. 

God natt.

Bra dag :)

Vilken än så länge bra, ledig dag jag har haft! Började dagen med gos med David, åkte ner till nordic club sen och gick på bodystep med mamma :) Efter träningen åt vi lunch hos mormor, Erika var där med! Träffade Sara vid tre, vi tog en fika på skåres, pratade massor och hade det mysigt! Sara följde med mig sen och tog ett nytt hål i mitt öra, skitsnyggt blev det! Men nu måste jag sluta med det där haha ;)

Ska ner till bowlinghallen nu och träna, sen blir det mys med la familia ikväll! :)

 


RPM/bodypump

Avslutade nyss ett hårt jävla köttigt RPM/bodypump-pass med Davva och Daniel. Så jäkla gött! :) Har legat lite på latsidan när det gäller träningen (igen) men när man är helt slut och svettig efter ett pass så kommer jag ihåg VARFÖR jag tränar. Som sagt, så jävla sköööönt är det, jag älskar den här känslan!! :D

Nu - hem till David och äta! Ledig imorn :)


Kvällen

Det blev en mysig kväll. Erika lagade kyckling med bulgursallad och sås och till efterrätt fick vi hallonmousse! Mums! Jag fick lite presenter med, ett skitfint linne av Erika som jag tittat på och två trisslotter och Black tower vin av mamma och pappa! Tack så mycket, jag älskar er!! :)

Mmm, god mat :)

Hallonmousse :)

Nya linnet, så fint!

 


Mys med familjen ♥

Hemma. Home sweet home. Mamma och pappa hämtade mig på jobbet, sen åkte vi hem och gick en runda hela familjen. Just nu lagar Erika lite mat, vi ska ha en liten mysmiddag ikväll! <3 "Fira" lite alla hjärtansdag i efterhand :) 

Btw, köpte ett halsband idag på Samarkand, supernöjd! :)

Optikern, igen!

Då var det dags igen. Jag sitter på bussen på väg till Samarkand, jag ska till optikern idag igen. Som sagt, är stammis där nu! Hehe, ska testa ett par nya linser idag igen, hoppas att dessa är bättre så jag slipper springa på Synsam varje vecka ;)

Vi har APT på jobbet idag med, så jag "jobbar" 13-16 idag. Surt eftersom jag är ledig egentligen, men skönt att få gå hem efter tre timmar!

Ha en bra dag alla! :)


Så jäkla bra!

Det gick awesome för mig och pappa på bowlingträningen idag, så himla kul! 670 på tre serier är inte illa pinkat, ibland kan jag få det på fyra serier på en match ;) Så jag är nöjd! Synd bara att jag hade två missar och slarviga sådana också! Well, shit happens..






Nya ringar

Jag var inne på Ur&Penn innan och köpte fyra nya ringar :) Fick ju ett presentkort av David där i julklapp, så man kan ju säga att de var gratis hehe ;) Nöjd är jag med dem i alla fall! :D

 


13 februari

Måndag, tillbaka till verkligheten igen. Har nyss slutat jobba och sitter på bussen till stan. David och hans mamma skulle hämtat mig egentligen, men de har fastnat i Gemla för de fick punka, stackarna :( Snacka om maximal otur :(

Har inget kul alls att skriva om. Det enda är typ att jag ska jobba dag imorgon istället för kväll, vilket känns skitskönt! Om ni ville veta alltså ;)

 

En bild på mig dagen i ära ;)

 


Söndag and it suckzzzz

Och så var helgen slut ännu en gång. Jag gillar det verkligen inte, är så otaggad... Bah. Böh. Hehe, söndagen har varit helt okej i alla fall. Har suttit och tittat på en film från Sandras 15-årsdag då hon och Micka bråkar. Alltså jag nästan DÖR av skratt när jag ser den, så jävla kul. Det gjorde min kväll haha :) 

Btw, jag fattar inte vad som är fel på blogg.se?? Det går ju inte kommentara några inlägg, vad fan är det för något.. Jag fattar inte :(

Det här är min trög-min. Så ser jag ut när jag inte fattar något, typ alltid då alltså. Hehe

Mini

Jag blev så sjuuuuukt sugen på minimajs nyss när jag var ute och gick en liten runda. Så jag gick in på Ica och köpte en burk ;) Och en mango. Så nu tänker jag sätta mig i soffan med ett gosigt täckte, glo på tv och avnjuta min majs! Nice :)

Tog en bild på mig och majsen tillsammans också, fint :') haha jag känner mig så gay ibland.


12 februari

Hej och välkommen till min (idag) modeblogg!! Hehe, nä men jag och David var på Grand en sväng innan och shoppade lite. Jag köpte ett par shorts (som jag bara vill börja använda nuuuuu) en tröja, halsband och armband. Himla tjusigt var det allt! :)

Annars då? Har inte ett skit mer att göra för tillfället och det är tråkigt. Vill inte jobba imorgon heller. Bö.







Myskväll

Ikväll ska jag och David titta på melodifestivalen, mysa i soffan och äta naturgodis. Så himla mysigt, det var ett tag sen vi kunde göra det ihop! <3


Gårdagen

Men gud vad hände igår?! Jag glömde ju bort min fantastiska blogg, fy på mig! :( Får ge er en sammanfattning av dagen nu istället då!

Så: igår jobbade jag 8-12 sen åkte jag ner till stan och träffade Sandra på skåres och drack lite kaffe. Vid 16 kom Lisa till stan så vi mötte upp henne och åkte hem till Sandra. Sara kom dit också, så då gjorde vi oss assnygga (ofc) och sen åt vi tacos! Emma kom också och ännu lite senare kom Ellen och någon Kajsa. Förfestade lite hos Sandra, drog till någon kompis till henne en stund och vid halv elva åkte vi till stan och till grace! Hade en bra dag/kväll med världens bästa vänner!

Som vanligt glömmer jag bort att ta bilder, MÅSTE bli bättre på det, men här är en bild på mig, Sandra och Lisa i alla fall! :)

 

 

Nu sitter jag hos mormor och tittar på Extreme home makeover och gråter lite. Det är så fint haha! Vid ett ska jag träna med Daniel. Kötta! Ha en bra lördag :)

 


Uuupsi

Det blev inget tittande på "Tunnelbanan". Satt och pratade lite med Emmelie i chatten på facebook istället, det var lite trevligare det! Saknar alla från OP08A, bara så att ni vet det! Men oj vad tiden rann iväg, klockan är reda halv ett och jag ska ju upp och jobba imorgon (idag alltså)

Btw, jag la nyss denna bilden om sånt omslag i min tidslinje på facebook. Blir så sugen på vår och sommar när jag ser den! (Har faktiskt tagit den själv, STOLT)

Nähä, god natt på er alla! :)

NICE

Det var typ världens längsta kväll på jobbet idag, kändes som det aldrig skulle ta slut!! Ändå jobbade jag bara 16-21.30.. Hatar när det är så, usch... 

Jag tänkte titta lite på "Tunnelbanan" på kanal5play nu, tyckte det var så bra haha. Ska packa en väska till imorgon också, innehålande träningskläder, samt festkläder och awesome skor!! Imorgon jobbar jag 8-12, sen ska jag träna och på kvällen är det parteeeeey, fett!

Duktig flicka

NU blev jag färdigstädad. Fast jag har ju tagit lite paus här och där också, typ för att titta facebook lite. Och sådär ni vet ;) 

Snart ska jag åka in till stan och jobba en sväng, så jag laddar upp med en liten (hehe menar visst stor) kopp pepparkaks-te och knäckebröd. Mumma! 

Lite skillnad blev det allt! Vad duktig jag är ;)

Ha en bra eftermiddag/kväll :)

9 februari

God morgon på er! Eller snarare god förmiddag?? Erika kom in till mig vid kl 9 idag för att säga hej då, hon åker till Stockholm idag. Jag kunde inte somna om efter det, så jag gick upp och åt frukost! 

Just nu håller jag på att städa mitt rum. Det är kaos. Det ligger saker över hela golvet. När jag städar har jag en tendens att riva ut allt ur mina lådor för att rensa (fattar inte hur jag ALLTID kan slänga några kassar med saker dock...) och lägga en massa saker på golvet. När jag gjort det så har jag kommit till den punkt i städningen då jag inte orkar mer... Haha alltid samma sak. Men jag få bita ihop.

Kul inlägg. Jag vet. Kramis

Äh... så farligt var det visst inte ;)

22.37

Vill ni veta vad jag gör? Hehe klart ni vill!! Just nu ligger jag i min säng, iförd min assnygga polly-tröja, äter rostade mackor och tittar på film. Helt klart min favoritsysselsättning om kvällarna ;) 

När mackorna är uppätna och filmen slut så tänker jag sova sju kvart i timmen (mormor sa alltid så när jag var en liten plutt) Är trött som en liten slitmyra efter jobbet!! Natti natt allihopa! 

image description

Den här tröjan är så high-fashion alltså! Älskar den haha (men alla jag känner tycker att den är asful, fattar inte varför :()

 


Man ska ha tur ibland

På något vis så var jag lite sent ute när jag skulle köra iväg till optikern, förstår inte alls varför.. Det händer ju aldrig liksom... Hehe i alla fall, jag kom ungefär fem över elva, men tur som jag har är de lite sena här idag så jag får ändå sitta och vänta. Plötsligt händer det. Typ..


Onsdag

Jag är uppe med tuppen idag. Haha eller kanske inte, men jag är uppe tidigt för att börja jobba klockan två idag. Jag ska nämligen till optikern idag. Ja, igen. Är typ stammis där nu. Ska inte vara där förens klockan elva, men jag var tvungen att ha linserna i i några timmar innan jag kom dit, hon ska typ titta hur de sitter i ögonen eller något sånt. Om det inte hade varit för det så skulle jag nog gått upp typ kl tio. Men skit samma. 

Nu ska jag käka frukost och typ... titta på en film eller något. Nice :)

G-A-L-E-T

Bowlingen gick bra idag med, det gör mig så himla glad att jag ÄNTLIGEN har kommit ur min formsvacka ;)

Btw. Idag är det två veckor, två fjuttiga veckor, kvar tills jag och David åker till London och till Martina. Helt galet! Jag saknar verkligen henne sjukligt mycket. Världens bästa vän. Tänker ge henne världens största kram när vi ses!! 

Alltid lika fina, Martina och jag. KÄRLEK till dig vännen!!!


Gosigt värre

Bajjen svek mig idag. Igen. Fy fabian :( Lekte med Josse och Nicke istället, vi har spelat buzz och druckit kaffe (eller ja, jag drack chailatte som var supergott! Och luktade risgrynsgröt haha) Har haft en bra eftermiddag med dessa två mongon ;)

Ska snart åka till bowlinghallen och träna :)


7 februari

Idag är jag helt ledig, så skönt! :D Ska vara lite med David nu innan han börjar jobba vid två, tror Nicke och Josse kommer hit snart med. Nicke har flyttat hem till Sverige igen, så kul!! :)

Ska träffa Bajjen sen med och träna bowling ikväll. Ha en bra dag :)

David är bäst

Åh, titta vad jag fick av David idag! Blev så glad, jag verkligen älskar tulpaner!! :D Kärlek i mängder till min lille kille <3


Mys x100

Hade det supermysigt med Lisa och Elin innan! Var på skåres och åt salladsbuffe, satt där i tre och en halv timme och åt, pratade och skrattade! Kärlek åt mina vänner <3

Nu har jag och David precis varit på spinning i 60 minuter. Jag behövde verkligen röra på fläsket efter förra veckan, åt liksom semla tre dagar rad då och tränade bara en gång. Not good ;)

Mums! Supergod buffé hade dem! :)

 


Freedoooom

Nu har jag jobbat klart för idag, så skönt! Ledig en och en halv dag nu då! När jag gick ut genom dörrarna på jobbet så spelades den där låten när de sjunger "freedooooom yeah freedooom" upp i mitt huvud. Hehe fult.

Sitter på bussen till stan nu, ska träffa Lisa och Elin, vi ska luncha ihop :) Mysigt! Har inte träffats på aslänge, bara för att jag är så dryg och inte hör av mig :(


Natti natt <3

Jag har precis tittat klart på en film, Julia&Julie. En bra och mysig film :) Nu ska jag sova, jobbar en kort tur imorn, sen är "jobbhelgen" slut och jag är ledig till onsdag eftermiddag! Natti på er :)

Btw, är jag inte söt?? Jisses :')


Semlefil

Alltså jag älskar semlor och så hittade mamma fil smaksatt med semla! Väldigt god faktiskt :D


...

Att jobba helg suger. Att jobba varannan helg suger ännu mer. Jag vill kunna spela match varje helg, kunna gå ut, kunna ha samma härliga känsla som alla andra när det är fredag. Men nej (tur i alla fall att jag jobbar med världens bästa människor på helgen, det gör det lite lättare)

Imorgon börjar jag klockan 7. Yay. Så ska upp vid typ 6. Yay. Och jag kommer få skrapa de där jävla rutorna på bilen. Yay. Stark pratade om ett spray som finns att köpa som tar bort is på rutan, så man slipper skrapa. Funderar på att investera ett sådant.

Jag är smart

Jag hittade inte mina vantar imorse, så jag fick skrapa rutorna på bilen utan. Tänk er att det är -15 grader och ni får skrapa bilen utan vantar då. AJ SOM FAN!!!! Jag satt och grät sen i bilen när jag körde till jobbet för mina fingrar gjorde så ont. Och vill ni veta en sak? Jag kom på sen att mina vantar låg i baksätet på bilen under min kofta. Fuck my life? Hur trög är jag inte???

Efter jobbet idag firade vi Davids mamma för hon fyller år idag. Vi åt semla, de hade gjort en jättestor (eller ah två jättestora semlor) typ som en tårta, fräsigt. Och gott :D

 

Jättesäääämla! :D

 


3 februari

Kallt som fasen är det ute. Man fryser typ häcken av sig bara man sticker ett finger utanför dörren. Det gillar jag inte, jag vill ha vår och värme! NU

Jag ska snart åka iväg till Samarkand och till optikern igen. Mina prov-linser har kommit, så jag ska dit och hämta dem. Får se om de är bättre än mina förra linser, annars får jag testa några andra :) Jag och Erika ska till mormor och fika sen också och ikväll ska jag jobba 16-21.

Det var min fredag det.


Älskar dig!


Hjälp

Just nu sitter jag i baksätet på Davids bil och fruktar för mitt liv. Bah. David övningskör. Hjälp. Haha nej. Han kör faktiskt bra! :) Vi är påväg till Tingsryd, tänkte ta en sväng in på Börjes. Äta en liten räkmacka. Dricka lite billigt kaffe. Och sådär ;)

Kram på er alla!
 


Tunnelbanan ;)

Just nu sitter jag och David i soffan och tittar på TV, vi kikar lite på "Tunnelbanan" på femman. Jag har skratt åt det programmet när jag sett reklamen, men det är ju bra! Jag gillar action haha! Vi har ätit varma mackor och druckit te också och funderar på att gå en runda sen i det äckligt kalla vädret...

Ah, nu är jag ledig fram till fredag kl 16, så nu ska jag bara njuta av mina lediga timmar och tagga inför en jobbhelg ;)


RSS 2.0