Kent är kärlek för mig


Vals för satan (din vän pessimisten)


Idioter


Taxmannen

Jag älskar Kent. Detta är tre av mina favoriter. 
Nu ska jag duscha och sen sova. Äcklig kväll...


Här är ringen btw ;)

Visst är den fin? Det blev ingen bra bild på jackan, men den vet ni ju redan hur den ser ut hihi



Nu ska jag titta på SATC (det enda jag gör Martina haha). Sovmorgon imorgon, visserligen bara en timme mer än vanligt but still! It's totaly awesome :)

Happy Malin

JAG KÖPTE JACKAN!!!!! Mamma hade någon kupong på Lindex så jag fick 200 kronors rabatt på den. Köpte en skitfet ring med, totaly awesome! Nu är det bara skorna kvar... Haha ;)

Hade min femte körlektion idag. Körde med Raimo för första gången, så jag var lagom nervös. Jag fick öva massa på att hitta dragläget och att använda mig av kopplingen när jag stannar vid rödljus och så eftersom jag är sämst på det. Jag vill alltid använda bromsen men nu ska jag lära av mig med det. Vi körde lite i stan och sen i rondellen vid City Gross. Åkte förbi stället där man kör och skriver upp så nu vet jag vart det ligger. Det gick inte så bra att köra idag dock... Berodde nog på min nervositet... Raimo var skitbra att köra med och jag gillar honom, men det gick bara inte just idag. Ganska surt med tanke på att jag kör jättebra med pappa, som när jag skulle köra hem från bowlingen, då gick det kalas. Kan jag inte visa det på körlektionen liksom?! :(

Btw så gick PBL-redovisningen jättebra idag och provet gick med helt okej! Taggar nu nästa PBL-redovisning som är imorgon. Fucking great...

HAVE2HAVE

Alltså, jag vill så hårt ha denna klockan. Så om någon inte vet vad de ska köpa till mig på min birthday, här är ett litet tips... Hihi



Hahaha bilden...
Nu ska jag åka hem :)

Fattiglapp...

Sitter hemma hos David nu. Vi har varit och tittat på lite skor och jackor idag. Jag hittade en jacka på Lindex som jag vill ha och två par skor på Skopunkten. Det skulle kosta 1400 kronor allt som allt och jag har verkligen inte råd med det. Jag är ingen storbloggare och jag har inget jobb. It sucks :(

Imorgon har jag båda arbetsmiljö- och säkerhetsprov och PBL-redovisning i lindrande vård. Skitjobbigt. PBL-redovisningen är precis lika stort som ett prov... Så nu ska jag plugga. It sucks det med alltså...




Erkänn fint det är? Jackan är lite grönare i verkligheten dock ;)

Psykiatri

Äntligen är det fredag igen! Vi har psykiatri just nu och vi jobbar fortfarande med detta jävla PBL om personlighetsstörningar. Jag så gott som färdig i alla fall så nu återstår det bara att lära sig all information jag har hittat.
Efter denna lektionen så ska vi ha sjukvårdsprov. Jag har faktiskt pluggat väldigt bra till detta så idag ska det fan gå bra också! ;)

Igår körde jag min fjärde körlektion. Jag fick öva på högerreglen och att titta i speglarna och döda vinkeln. Det gick faktiskt bra idag, fick inte motorstopp en enda gång och då var jag ändå inne i stan och körde! Det är dock ganska svårt att alltid komma ihåg att titta i speglarna, måste verkligen öva på det! Vill att det ska vata min fördelsdag för jag vill ha mitt körkort NU NU NU!! :D

Riskettan

Kom hem från stan för en stund sen, har varit på riskettan med Martina som höll på från klockan fem till åtta. Det var väldigt intressant faktiskt. Och skrämmande. Vi pratade om skillnader mellan kvinnor och män i trafiken och om droger, alkohol och trötthet. Vi fick se olika filmer, bla en film om en kille som somnade vid ratten. Han hade en webbkamera i sin bil och så såg man när han somnade. Han hade inget bälte så när han krockade så flög han omkring i bilen och sen klämdes han. Otäckt. Fick också se en film när tre tjejer åkte i en bil och hon som körde smsade, bilen åkte över på andra körfältet och de krockade med en bil och sen blev de påkörda av en annan. Hnnes två kompisar dog och hon överlevde. 

Vi fick se bilder på folk som använt sig av droger. En bild var på en kille som testade drogen Methylone (tror det stavas så). Bilden visade ett ansikte. Och det var svårt att tro att det var ett ansikte. Man såg bara tänderna och där huden hade varit var det bara kött och blod. Han hade inte några ögon heller. Den här killen testade drogen för FÖRSTA gången och det gick så fel i hans huvud att han satt och fiskade med sin egen hud. Han skar av hud och satte på kroken och tillslut tog han sina ögon. Han dog. Tänk vad som man hända bara första gången man testar en drog. Jag tänker ALDRIG testa någon form av drog. Aldrig.

Fick se andra otäcka saker, fler hemska filmer och fler bilder, men orkar inte berätta om alla.

När jag gick ut från bilskolan var jag lite rädd. Jag kände mig rädd för att köra bil. Och när jag gick på trottoaren så kom det en bil i världens fart som körde förbi mig och jag trodde mitt hjärta skulle hoppa ur bröstkorgen.
Riskettan var intressant - men skrämmande!

Långt inlägg, men det behövdes! ;)

Ledig!!

Godmorgon! Det är jättehärligt väder ute idag, så jag och David ska snart ut och gå en liten runda. Mysigt! 
Jag har lovat mamma och pappa att klippa gräset idag med, så det ska jag göra sen och efter det ska jag plugga. Få se hur mycket jag hinner med innan jag måste åka till stan ;)

Babyboy

Jag och David befinner oss i min säng just nu. Han ligger med rumpan mot mig och släpper såna pys-smyg fisar. Nasty. Nyss åt han en vindruva med sin fot. Undrar vad som förvånar en mest, att han faktiskt är så pass vig att han kan äta med fötterna eller att han gör det? Han är inte klok, but I love him :)

Imorgon är det studiedag, då ska vi plugga massor både jag och David och sen vid klockan fem ska jag och Martina på riskettan. Det ska vara intressant har jag hört- Återkommer om det...



Måndag kväll

Sitter och äter vindruvor och ska göra min vårdpedagogik nu. Har precis duschat efter ett pump-pass med Erika och David på ik. 

Det blev donken innan idag, svingott. Big Tasty är helt fucking underbar, Martina du måste testa!! Och på tal om Martina, hon har opererat foten och det innebär att hon hoppar på kryckor nu och därför har hon tillgång till hissen på Teknikum. AWESOME! Det betyder att vi i någon vecka slipper ta de typ femtielva tusen trapporna upp till naturkunskapen! Puss Martina :)


Lindrande vård

Sitter i skolan och jobbar med lindrande vård. Får seriöst hyper på tagentbordet till min dator, för mellansalgstagenten har spårat ur och man måste verkligen använda all sin kraft för att trycka ner den. 

Snart har vi lunch ochvi pratar om att ta Lisas bil (!!!!) och äta donken för det är köttsoppa idag :(

Fascinerande ;)


Den här godingen kalasade vi på innan. Visst är den stor?! Det tyckte jag och därför blev jag chockad när jag fick veta att...


... den var halv! Den har alltså varit dubbelt så stor. Och för er som vill veta så vägde denna boll 986 gram. Nästan ett kilo! Sjukt stor!

Bygger om bloggen

Blö. Jag har verkligen ätit mycket idag. Vi har firat pappa och alltid när han fyller år så äter vi smörgåstårta. Till efterrätt har vi ätit äppelpaj med massa vaniljsås. Och så åt vi lite av den gigantiska negerbollen pappa fick avmamma igår (måste visa sen!!!). Och nu har jag legat i min säng och kollat på ungefär 4 avsnitt av SATC och samtidigt ätit en fet marabou. I love my period. Mår lite illa nu... Men ändå, det är så gott!!

Btw, jag håller tummarna för en röd-grön regering!!
Btw 2, jag ändrar designen här lite med. Klar inom kort typ?

Lördag

Mjau. Det är lördag och det regnar satan och är 8 grader :( jag tänker ta på mig mina skabbiga, blåa tumvantar sen när jag och David ska ta bussen till stan.

Har målat mina naglar i olika färger, även tånaglarna, för Ellen ska ha inflyttningsfest ikväll med temat färg. Jag kommer vara jättefärgglad. Jag tror kvällen kommer bli super! :)

Födelsedags-dag

Halluuuu
Sitter i en datasal i skolan och har psykiatri. Vi jobbar med PBL om personlighetsstörningar. Verkligen inte kul. Det är svårt och jobbigt. Verkligen.

Idag fyller pappa 44 år och Elin 18 år. Fett grattis till båda två.
Pappa har bestämmt att vi ska äta pizza ikväll. Köppizza♥. Mamma och Erika är inte hemma, så det blir bara jag, pappa och David. Mamma tyckte vi skulle köpa hem något eftersom det var lättast. Det kanske är bäst så ;)

Nu är det väl bäst att jag fortsätter arbeta. Även om det är sjukt segt. Blö.

Torsdag

Kom nyss hem från David. Vi var och tränade Afropower med Erika innan och sen åkte vi hem till honom och åt och sen gick vi en runda. I love att röra på mig ;)

Vi fck hem skolfotona igår. Jag blev kalasnöjd både med klassfotot och mitt enskilda.
Typ första gången ever. Ever.



Fett snyggt eller hur?! Tryck på bilderna sp blir de större ;)

Spinn/pump

Idag var jag, Erika och David på idrottskliniken och körde spinn/pump. Det är ett pass när man först kör spinning i 45 minuter och därefter pump i 45 minuter. Det var jättekul och jobbigt! Kommer så hårt gå på det fler gången ;)

David ligger jämte mig i sängen nu. Vi tittat på utfrågningen av de rödgröna på 4an. Myspys ♥

Vilket asbra inlägg!

Alltså... Omg, det har varit en asbra dag idag! Det gick asbra att göra vårdpedagogiken, jag har jobbat asbra på alla lektioner, jag har jobbat asbra med mina läxor, jag har kört asbra på körlektionen, jag sprang 11 km idag asbra och jag spelade bowling idag och invigde mitt nya klot vilket gick ASBRA! Typ haha ;) Är i alla fall väldigt glad!

Körlektionen btw var verkligen kul. Jag fick panikbromsa och det gick asbra! Först skulle jag göra det på asfalt, så gasade upp till 70 och sen bromsade jag. Klarade det galant första gången. Fick göra det en gång till på asfalt och sen fick jag bromsa på en grusväg. Fick köra lite vid sigfridsområdet sen. Martina tycker jag är duktig! Fucking awesome!!

Tidigt ute

Jag sitter i skolan, tro det eller ej. Även om klockan bara är fem över sju. Och egentligen har jag varit här sen kvart i...
Körde in och följde med pappa upp hit för att göra klart vårdpedagogiken som ska lämnas in idag. Skulle gjort den igår men upptäckte till min fasa att jag hade glömt bäckerna i skåpet. Tur då att jag är en sån duktig tjej att jag gör den nu ;)

Har körlektion 16,15 idag. Awesome!

Så var helgen slut

WROOOOOOM. Så fort gick denna helgen. Tur att den har varit totaly awesome i alla fall!!

I fredags åkte jag, Elin och Lisa med Martina hem och hade myskväll och lite sleepover. Vi åt en hel del onyttiga saker. Och snackade en hel del och väldig mycket skit. Det är sånna kvällar som är oerhört uppskattade efter en lång skolvecka. Love you guys! :)

Igår hade Erika sitt 20-års barnkalas. Det var mysigt och skojigt även om jag var en morsa och tjatade på Erika. Förlåt!

Idag har jag klippt gräset och varit på afropower med babyboy. Och gjort läxor. Så duktiga är vi!



Mina flickor

Sitter i ett metodrum med Lisa, Martina och Elin. Vi har lånat datorer på bibblan och försöker skriva vår psykiatri-uppgift. Hittade dock webcamran som var mer intressant ;)




Tycker om er :D

Är helt slut i mina ben

Awesome! Jag och Erika åkte upp till VAIS-torpet idag och sprang elljus-spåret som är 11 km! Det gick jättebra i början och när vi trodde att vi var halvvågs åtminstone så såg vi en skylt där det stog att vi hade 7,3 hm kvar. Puh. Fick kramp i mina vader när jag hade ungefär 50 meter kvar till mål, så jag haltade den sista biten. Men vad gör det, jag tog mig runt. Det tog 1 timme och 14 minuter. JAG tycker att det är bra ;)

Igår hade jag för övrigt min andra körlektion. Jag fick öva på olika vändningar och på att backparkera och fickparkera. Det gick väldigt bra trots att jag fick motorstopp si sådär femtielvatusen gånger. F-U-C-K. Bättre lycka på tisdag! 

Nu ska jag duscha och sen kika på Sex and The city.
Sovmorgon imon ;D

Min syster är busig

Angående inlägget här nedanför, det är Erika som skrev det bara för att jag inte var hemma igår. Hon tyckte att jag svek henne och därför la hon ut fula bilder på mig :( Den jäveln! Haha nä, jag älskar dig syster yster.

Igår bjöd vi Davids mamma på middag hemma hos oss. Vi grillade och åt äppelpaj. Det var väldigt trevligt och gott! Jag följde med David hem sen igen och vi somnade nästan på direkten, var supertrötta.

Nu ska vi äta kalopps och sen ska vi på spinning :)

ikväll sviker jag min syster så hon hämnas på mig




Nu är det fredagsmys!

David ligger och sover i min säng och jag sitter här och ugglar, det känns som att det alltid är så? Vi ska snart äta så ska sparka honom ur sängen inom en snar framtid! ;) 

Ikväll ska vi bara ta det lugnt, kika film, baka tuppkaka och äta godis! Love helg!!

En dag i mängden

Skolan flyter på. Ganska segt att bara ha teori HELA tiden, jag vill göra lite praktiska saker. Sticka i lite armar och så, så att man slipper att sitta och lyssna i typ 6 timmar i sträck. Ungefär. 

Har varit ute och gått runt Växjösjön med David och Emma ikväll. Det är väl det ända vettiga jag gjort idag. Tänkte titta på Sex and the City nu och äta lite fattigmans-choklad från Willys för 5 kronor. Och dricka mjölk till det. Kvalité på vardagen må jag säga. Det är inte alla som kan ha det så lyxigt.


Det här är jag och min chokladkaka. Måste ju ha lite bilder här i bloggen... Såg nu att det ser ut som om jag har grisnäsa. Men det har jag inte. Vad jag vet!

Sälg?!!

Slutade nyss vår Naturkunskap. Vi var ute och gick idag och tittade på träd. Ytterst tråkigt. Vi har 20 träd på ett papper som vi ska kunna, så vi gick runt och tittade på 16 av dem. Jag var verkligen dålig, alla träd ser likadana ut liksom... Vad är skillnaden på sälg och bok? Vet inte.

Ikväll ska jag, David, Ellen och Jesper tittade på Toy Story 3 i 3D! Jag ska så hårt ha en 200 grams apelsinkrokant att mumsa på. Efter bion ska vi hem till Ellens lägenhet och sleepa där. Mysigt!


RSS 2.0